Kovács kormányszóvivő Ilkája és Nílája is túlélők után kutat Törökországban

A magyar mentőcsapat indulásáról a Magyar Távirati Iroda is adott ki tájékoztatást és a hozzájuk tartozó képeket is, de az csak a kormányzati kommunikációért felelős államtitkár Twitter-oldaláról derült ki, hogy családilag is érintett, hiszen a reformátusok kutató- és mentőcsapatát erősíti Kovács Zoltán lánya, Ilka és kutyája, Níla.

Read more

Rogánék kaszálták a legnagyobbat az augusztus 20-i dzsemboriból, a végösszeg 10.300 millió forint volt

Ízlelgessük: 10 milliárd -10.000 millió- közforint! – kerekítve ennyit költött a „gondoskodó” megválasztott kormánypárt „Európa legnagyobb tűzijátékára”, a Tűz és Fények játéka nevet viselőre és a hozzá tartozó showra, ami több mint 4 kilométer hosszan, a Margit hídtól egészen a Petőfi hídig tartott, 40 ezer pirotechnikai effektet használtak fel rá és a műsort 600 drónból álló drónshow, fényfestés és fényshow egészítette ki.

Read more

Magyar György: itt a miniszterelnök, aki mindenhez is ért

Alkotmányos szokás Magyarországon Orbán Viktor miniszterelnök szerint, hogy a kormányfő az év elején vagy végén nemzetközi sajtótájékoztatót tart. Ez most az esztendő végére esett, és megtudhattuk, hogy a miniszterelnök vezetésével sikerrel lettünk úrrá a legnagyobb válságon, amivel az elmúlt harminc évben szembe kellett néznünk. Ennél sokkal több azonban nem derült ki.

Read more

Orbán miniszterelnök „jók voltunk”-évértékel szerdán a Karmeltában

A Kormányinfók lelkes rajongóinak lehet, hogy rossz hír, de a szerdain hiába várja Szentkirályi Alexandrát, azt Gulyás Gergelyen kívül Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár és Orbán Viktor miniszterelnök tartják, aminek keretében utóbbi értékeli az elmúlt évét.

Read more

Kovács Zoltán „merész igazsága” Navracsics Tibor főszereplésével… – Ez izginek ígérkezik?!

A Megafonos skacok aktivizálása és Orbán Viktor Twitter oldalának beindítása után Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért felelős államtitkára jött a sorban, akit bevetett a regnáló annak érdekében, hogy „kerítésen innen és túl” minél több emberhez eljusson a kormány-igazság. Most kapaszkodjon: az utóbbi úriember podcast-házigazda lett, amely a The Bold Truth About Hungary -A merész igazság Magyarországról- címet kapta.

Read more

Pin It on Pinterest