Zacher doktor tesz Bayer Zsolt mocskolódására, inkább gyógyít tovább

Dr. Zacher Gábor toxikológus elkövette azt a “felségsértést”, hogy megemlítette, Orbán Viktor használhatná arra is a hívei közti népszerűségét “kismagyarországon”, hogy egyetemes fogyókúrát hirdet, amin Ő maga is beáll az egészségesen élni akarók sorába. Bayer Zsolt, az éjjel-nappal éber Orbán-védő, az előbbiért keményen beleszállt az orvosba: „ostoba, öntelt s**gfej”, aki példát mutat mocskosságból és tisztességtelenségből – írta blogján.

Read more

Zacher Gábor javaslata: aki duci, fogyjon versenyt Orbán Viktorral!

Zacher Gábor doktor rátalált a megoldásra, ahogy Orbán Viktor közösségi oldalán miként járulhatna hozzá népegészségügyi szempontból hasznosan a magyarok egészséges életéhez. Azt, hogy megfogadja-e a kommunikációs stáb a remek ötletet, nem tudni, pedig ezzel a húzással kézzelfoghatóan jót tenne azoknak akik hivőként követik, és azoknak is, akik ellendrukkerei.

Read more

Kövér László vagy emigrál az arabokhoz, vagy 2-szer röpköd az Ön pénzén a luxusrepülővel – véli Hadházy Ákos

“Kövér László a “honvédségi” luxus jettel repült az Ománi Szultanátusba, de a hétórás út után azonnal hazaküldte a repcsit. Így Kövér vagy emigrál az arabokhoz, vagy kétszer fordul miatta a luxusrepülő. Utóbbi esetben kb. kétszer negyven, azaz nyolcvan millió forintért utazott a szultánságba Kövér László, csak hogy megerősítse, hogy omán-magyar két jó barát és ötven arab testvérünknek budapesti ösztöndíjat ajánljon fel – véli Hadházy Ákos.

Read more

“Nem olimpikon akarok lenni, vagy testnevelő tanár, hanem óvónő!” – Mindenki a maga szemétdombján szemét…..

Sosem felejtem el, pedig 50 éve történt. Ma is érzem a megsemmisülés fájdalmát, bár 7 évesen ezt nem tudtam megfogalmazni, csak azt tudtam, hogy fáj, hogy megalázott egy felnőtt, csak úgy, kedvtelésből, akinek nem ez lett volna a feladata, hiszen tanár volt. Bizony kövér kisgyerekként nem volt, és ma sem lehet egyszerű az élet, csak úgy, ahogy felnőttként sem. Az alábbi levelet egy “sorstársam írta”, akit a választott és szeretett hivatásától foszt meg egy önjelölt “mindenttudó”, akinek hatalmában áll dönteni embersorsokról, méghozzá kilók alapján.

Read more

Öt ex fiatal demokrata, akiket 32 éve fizetünk

Letették esküjüket az áprilisi parlamenti választáson mandátumot szerzett képviselők hétfőn, ezzel megalakult az új parlament, a 2018-ban alakult kormány megbízatása pedig megszűnt, ügyvezetőként folytatja munkáját. Ötük annyira beleszokott a gombnyomogatásba, hogy 32 éve nem tágít a parlamenti patkóból.

Read more

Srácok, akkor ezt most játsszuk le! – válasz az RMDSZ politikusainak

Kezdjük két idézettel ezt a rendhagyó vasárnapi nyílt levelet! Kövér László még 2012-ben azt nyilatkozta a Magyar Hírlapnak: „Az RMDSZ vezetése nagyon régóta az MSZP-vel ápolja a legszorosabb kapcsolatot, amiben persze nincs semmi meglepő, hiszen mindkét párt ugyanolyan bolsevik gyökerekből táplálkozik, az erkölcseik, mentalitásuk és érdekeik is közösek.”

Read more

Pin It on Pinterest