Hajós András: az állami támogatás Viagra. Bocs, de büszke vagyok rá, hogy nekem föláll anélkül is….

Hajós András sok műfajban kipróbálta magát és java részében sikeres is volt. Az Emil.RuleZ zenekar frontemberének -aki a héten kiosztandó Music Hungary-médiadíj jelöltje- nevéhez fűződik többek között az először a tévében, majd a Youtube-on futó Dalfutár című zenei műsor.  Most Stumf Andrással beszélgetett zenéről, kultúráról, közéletről. A valaszonline.hu cikke nyomán emeltük ki azt, amit az utóbbi témában mondott.

Read more

“… ameddig nem csinálunk rendet végre” – A magyar közélet nyelve minősíthetetlen

A magyar közélet nyelve – politikusokról, “sajtómunkásokról” beszélek – valóban minősíthetetlen. De elviselhető rendet csak a szabadság szülhet – amit a politikai alvilág, benne a médiaalvilág kíván, azt fasizmusnak hívják.

Read more

Perintfalvi: a gondolkodó nőtől viszketnek bizonyos “szakállas himbilimbik” akkor is, ha éppen nincs is szakálluk

Elgondolkodtató bejegyzést tett közzé közösségi oldalán Perintfalvi Rita, a kormánymédia és különösen Bayer Zsolt által már többször keményen támadott katolikus teológus. Perintfalvi minden megszólalásában kiáll az emberi jogok és különösen az LMBTQ közösség mellett, akiket a kereszténység eszméjére hivatkozva üldöz a magyar kormánykoalíció.

Read more

Ujhelyi: ez lenne a nemzeti értékrend?

Sok támadást, nem egyszer életveszélyes fenyegetéseket kellett elviselnem az utóbbi években; egy alkalommal még a bábumat is felakasztotta a kormánypárti oldal egyik fizetett provokátora. Tüntettek a házam előtt, inzultálták a gyermekeimet, csak azért, mert az édesapjuk az MSZP tagja és képviselője – kezdte bejegyzését közösségi oldalán Ujhelyi István európai parlamenti képviselő.

Read more

Janisch Attila: Elképesztő módon működik az a kirekesztő, megosztó politika, amire Orbán építkezik

Janisch Attila Balázs Béla-díjas magyar filmrendező, forgatókönyvíró, egyetemi tanár, érdemes művész a 168 órának adott interjút. Szemlénkben megpróbáljuk a beszélgetés

Read more

Pin It on Pinterest