Óriási hiba a jobbágyok előtt nem lezáratni a Budai Várat a “munkamegbeszélések” idejére, azaz 0-24-ben – írta egy kommentelő a Palkovics-magyarázat kapcsán

Hétfőn két közpénzből eltartottunk is belefutott hús-vér magyar emberekbe, délelőtt Hollik István sunnyogott el gyorsan és baromi zavartan az őt kérdezők elől rendőri biztosítással, este pedig Palkovics László minisztert lepték meg a Várban páran a munkaadói közül. Utóbbi hivatala közösségi oldalán “indokolta” a szerintük “nem történt semmi, lehet tovább sétálni” esetet.

Papír van róla: ki mint fogyaszt, úgy perkál! – Legalábbis év végéig, aztán…..

Az év végéig kaphatnak rezsicsökkentett gázt és áramot azok a mikrovállalkozások, amelyeknek a fogyasztása nem haladja meg, a pénteken a kormány által kiadott limiteket – írta meg a 24.hu a Technológiai és Ipari Minisztérium péntek esti közleménye alapján.

Trump megtolta a tökös Orbánt egy ajánlólevéllel – Kölcsönistáp visszajár?

Emlékeznek, hányszor hallottuk hírét, hogy Trump rácsörgött Orbánra és fordítva? Most nem telefonált, hanem a volt amerikai elnök közleményben tudatta, hogy szerinte a tökös, okos és az országát imádó Orbán Viktor újraválasztására van szüksége Magyarországnak a szomszédban zajló ukrán-orosz válság idején.

A sztrájk alapjog! – A Kölcsey Ferenc Gimnázium tiltakozó tanárainak közleménye

A kormány a koronavírus mögé bújva nemcsak azt írta elő, hogy egy esetleges munkabeszüntetés, sztrájk esetén biztosítani kell a gyermekfelügyeletet és az étkeztetést az intézményekben, hanem azt is: a tanórák 50 százalékát – érettségiző osztályok esetében a kötelező érettségi tantárgyak 100 százalékát – meg kell tartaniuk.