Közlöny van róla! – 2023-ban ingyen -vagyis az adózók pénzéből- öntözhetnek a gazdák 5,4 milliárdért

Megjelent a Magyar Közlönyben a kormány rendelete a mezőgazdasági vízszolgáltatás díjképzési rendjéről. Az Orbán Viktor miniszeterelnök által jegyzett módosítás szerint az eredeti rendelet úgy módosul, hogy a termelők idén nem fizetnek az öntözési, rizstermelési és halgazdasági vízhasználat esetén, a mezőgazdasági vízszolgáltatása díját az állam a vízgazdálkodásról szóló törvény alapján átvállalja.

Közlöny van róla: Szijjártó beajánlotta Szijjártót, Orbán rábólintott

Szijjártó Péter egyáltalán nem szemlesütve ajánlotta magát és esetében ez nem a távozás előtti búcsút jelentette. A külügyér úgy döntött, hogy szívesen halmozna állást, így kineveztette magát egy új posztra, amit főnöke -Orbán Viktor- szívesen teljesített.

Közlöny van róla! Orbán-döntés született VIP-betegellátás ügyben – Mit gondol, Ön felkerült a listára?

A Fidesz születésnapján, csütörtökön jelent meg a Magyar Közlönyben Orbán Viktor rendelete arról, hogy az eddigieken kívül kik jogosultak kiemelt VIP ellátásra a Honvédkórházban, ha megbetegszenek. Mindez persze arra az esetre vonatkozik, ha nem a magánszektort választják, mert ott -ha megfizetik- ez alap.

Wáberer kemény hete: hétfőn még minden rendben volt, péntekre elvesztette részvénytöbbségét, igazgatósági tagságát és kormánybiztosságát

A Tokaj-Zemplén térség fejlesztéséért felelős kormánybiztos, Wáberer György a jövőben a Tokaj-Hegyalja Egyetemért Alapítvány kuratóriumi feladataira kíván koncentrálni, ezért kezdeményezte kormánybiztosi tisztségének megszüntetését – jelent meg csütörtök este a nem semmi hétről az MTI-n a közlemény és a hétvége még hátra van…..

Közlöny van róla! Orbán Viktor döntött…..

A kedd este nyilvánossá váló Magyar Közlönyben jelent meg Orbán Viktor határozott döntése: a kormányfő felkérte a Kossuth- és Széchenyi-díj Bizottság tagjait. Az elismeréseket odaítélő testület tagjai közül többen már megkapták a díjakat. A bizottság munkáját eddig az egyes szakterületek elismert képviselőiből álló albizottságok segítették, amit a továbbiakban nem vesznek igénybe.

Közlöny van róla! Szombattól 5 bíró lapátra került, viszont lett vallásturizmusügyi kormánybiztosunk

A péntek este megjelenő Magyar Közlönyből derült ki, hogy Novák Katalin köztársasági elnök határozata alapján több személyt is felmentettek a bírói tisztségéből, de van kinevezett is e téren, sőt újabb kormánybiztos-közszolga került fel az eltartottjaink listájára.

Közlöny van róla: Orbán -némi politikai arcvesztés árán- aláírta: szükség van Brüsszel teljes hitelkeretére

Orbán Viktor orcáján rinocérosz-bőrrel addig osztott-szorzott, hogy már nem zárkózik el a Helyreállítási és Ellenállóképességi Eszköz keretében a tagállamok számára rendelkezésre álló uniós hitel lehetőségétől, amit 2023. január 24-i Magyar Közlönyben írásba is adott – írta meg a Blikk.