Ellenzéki tüntetés az MTVA -közmédia?- székháza előtt

„Olyan ez, mint amikor kiállunk egy meccsre és tudjuk, hogy hülyére doppingolja magát az ellenzék, hogy a bírót lefizették, tudjuk, hogyan fognak minket rugdosni, de elindulunk, mert a szabályokat is ők hozzák. Azzal, hogy itt vagyunk, egyfajta panaszt teszünk” – mondta többek között  Hadházy Ákos a közmédia székháza előtti tüntetésen vasárnap.

Jónapot, tébolyda! Tessék mondani, Izaurának mennyit tetszettek gyűjteni? – A közrádió nettó hazugsága

2021-ben létezik egy ország Európa közepén, az Unió tagjaként, amelyiknek a közpénzből eltartott közrádiója műsorvezetője megengedheti magának, hogy nettó hazugságot közöljön tényként és ennek a közalkalmazottnak másnap is van munkahelye, csak úgy, mint feletteseinek. Az történt, hogy  az állami rádióban bemondták, hogy Dobrev Klára döntött „2006-ban az utcán lévő ártatlan emberek szemkilövéséről és megveréséről”

A közmédiariporter végre megtudta: „basszus, tájékoztatási kötelezettségetek nektek van, ha nem tudnátok!”

A címben szereplő, a közmédiában nóvumnak számító megállapítást Hadházy Ákostól kellett megtudnia Császár Attilának a köztévé riporterének, amikor megpróbálta kioktatni a képviselőt kötelezettségéről. Császár nem „mai csirke” a médiában, Ő volt az, aki végigközvetítette a televízió székháza előtti dúlást 2006-ban.

A köztévé 110 milliárd (110 ezer millió) forintunkból „pártatlankodik” és ígéri: ezen nem is akar változtatni!

A „közszolgálati médiaszolgáltatás” fogalom jelentése: „a közszolgálati médiaszolgáltatás (vagy közmédia) azoknak a rádió, televízió, és más elektronikus médiaszolgáltatásoknak a meghatározása, amelyeknek elsődleges célja a közszolgálat. Az ilyen médiumok a lakosság egésze számára elérhetőek, és minél szélesebb rétegek megszólítására törekednek.

Az orosz ellenzéki azt kapja büntetésül, amit a magyar kormánypártiak jutalmul – Napi Lendvaiságok…..

Lendvai Ildikótól nem idegen a csípös irónia nyelve, de soha nem sértésre, sokkal inkább figyelemfelkeltésre használja írói vénáját. Közel egy évig minden héten jelentkezett portálunkon „Heti tapló” című rovatával, amiben az elmúlt 7 nap furcsaságait figurázta ki a csak rá jellemző módon. Most a pénteki nap visszásságaiból szemlézett.