Köztévé-packa: nem publikus, ki mennyiért olvas híreket – Ne feledje: Önnél van a kasszakulcs!

Az ugye megvan, hogy a köztévé bevétele abból származik, hogy a kormány pénzt tol alá azért, hogy a „közt”, vagyis minket kiegyensúlyozottan, pontosan, alaposan, tárgyilagos és felelős hírszolgálatással lásson el hozzájárulva ezzel a szabad véleményalkotásunkhoz. Elvileg jogunk van ahhoz, hogy beleláthassunk a pénzköltésébe és, ha nem hozzák az elvártakat, akkor szankcionáljunk. Orbániában ez nem így megy….

Az M1 átment a próbán: nincs az a hír, amit le ne közölnének, ha ukáz van rá, hogy Gyurcsányt kell ócsárolni

2023-ban vezető hírnek számít a köztévé híradójában, hogy cirka 20 évvel ezelőtt Gyurcsány Ferenc otthonában fogadta a Magyarországra látogató Vladimir Putyint. A hírt nem önmaguk „kutatták ki és dolgozták fel, hanem a Magyar Nemzet cikkére támaszkodtak, miszerint April H. Foley, aki 2006 és 2009 volt amerikai nagykövet, a Wikileaks-iratok szerint annak idején arról beszélt, hogy Gyurcsány Ferenc túl jóban van Vlagyimir Putiynnal.

Sosem találná ki mit vett(ünk) az MTVA 150 millió nettóért

A golyóálló üveg és zsilipkapuk már beszerelve, a külső-belső megfigyelőkamerák működnek, kamera, stúdió van elég, de akkor mi hiányozhatott még? Hát persze, hogy egy alkalmazás az ott dolgozók számítógépeire, ami azt ellenőrzi, hogy az MTVA munkatársai mozgatják-e az egeret, milyen oldalakat nyitnak meg, és hogy hol, mennyi időt töltenek el a böngészésükkel.

Vásárhelyi Mária: éjfélkor a tévé előtt ültem és a távkapcsolót nyomogattam….

Éjfélkor a tévé előtt ültem és a távkapcsolót nyomogattam. Először a „nemzetidegen”, „profitorientált”, „gonosz” multi, az RTL Klub éjféli köszöntőjénél időztem egy kicsit, ahol a covid-járvány közel 40 ezer áldozatára, az orvosokra, ápolókra és a járvánnyal küzdő hétköznapi emberekre emlékeztek az elmúlt évből, utána egy fejér megyei kórház egészségügyi dolgozóinak énekkara, fehér ruhában, elénekelte a Himnuszt.

A Soros-ösztöndíjas Bende Balázs, a közmédiában: a kormány előrelátásának köszönhetően nekünk, magyaroknak „áldott, békés, gondtalan ünnepünk lehet”

Eddig sem volt hiány a köztévének nevezett kormánytól nem túl nagy távolságban álló M1-re, hogy ne tolna kormánypropagandát, de Bende Balázs vezető külpolitikai újságíró, az M1 külpolitikai rovatának vezetője, kiemelt szerkesztő, hírterületi vezető szerkesztő, az idegennyelvű hírműsorok felelőse, a közmédia külügyi kabinetjének vezetője még ezt is megfejelte.