köztévé - Városi Kurír

Sorting by

×

Vásárhelyi Mária: éjfélkor a tévé előtt ültem és a távkapcsolót nyomogattam….

Éjfélkor a tévé előtt ültem és a távkapcsolót nyomogattam. Először a “nemzetidegen”, “profitorientált”, “gonosz” multi, az RTL Klub éjféli köszöntőjénél időztem egy kicsit, ahol a covid-járvány közel 40 ezer áldozatára, az orvosokra, ápolókra és a járvánnyal küzdő hétköznapi emberekre emlékeztek az elmúlt évből, utána egy fejér megyei kórház egészségügyi dolgozóinak énekkara, fehér ruhában, elénekelte a Himnuszt.

Tovább

A Soros-ösztöndíjas Bende Balázs, a közmédiában: a kormány előrelátásának köszönhetően nekünk, magyaroknak „áldott, békés, gondtalan ünnepünk lehet”

Eddig sem volt hiány a köztévének nevezett kormánytól nem túl nagy távolságban álló M1-re, hogy ne tolna kormánypropagandát, de Bende Balázs vezető külpolitikai újságíró, az M1 külpolitikai rovatának vezetője, kiemelt szerkesztő, hírterületi vezető szerkesztő, az idegennyelvű hírműsorok felelőse, a közmédia külügyi kabinetjének vezetője még ezt is megfejelte.

Tovább

Ehhez orca kell! Nem elég az évi 100.000 millió közforint, az “köztévé” lakossági segítséget kér!

A kormánykommunikáció célkeresztjébe most éppen Karácsony Gergelyt lőtték be, akivel minden a baj, ha van rajta satyesz, akkor az, ha nincs, akkor meg az. Ezért fizetett hirdetésben kéri a köztévé közösségi oldalán, hogy aki kivetnivalót lát Budapesten, az nagy lelki nyugalommal küldje el nekik, majd ők felhabosítják. Mindezt szintén közpénzből….

Tovább

Lendvai Ildikó: A képviselőt nem azért illeti külön védelem, mert különb, mint Te. Azért, mert Téged képvisel.

Elvesztette köztévé jellegét… Mármint az a Kunigunda utcai valami, ahol este megint többezren tüntettünk. Nem ma vesztette el, de most látványosabban, mint eddig bármikor. Nem a rendőrök intézkedtek: az erre semmilyen jogcímmel nem bíró biztonsági őrök erőszakoskodnak az ellenzéki képviselőkkel.

Tovább

A kórházaink tartozásállományának kétszeresét adjuk közpénzükből a hülyítésünkre

Fura dolog ez a közpénz, ami néha elveszti mindannyiun-jellegét, de arra bizton lehet számítanunk, hogy semmi beleszólásunk az elköltésébe. Vagyis van, de csak 4 évente. A legutóbbi lehetőséget kihagytuk. Valahogy nem érezzük, hogy a miénk, pedig: igen!

Tovább