Czeglédy: “….meggyőződésem, hogy a Borkai és Rákosfalvy elleni akciót maga a Fidesz rendelte meg!”

A rendőrség meggyanúsította azzal, hogy ő áll az Ördög Ügyvédje nevű blog mögött. Czeglédy elmondta: büszke lenne rá, ha így lenne, de tagadta, hogy ő lenne az, akit keresnek. Mindeközben az Ördög Ügyvédje is azt írta a Facebookon, hogy rossz helyen keresgélnek a hatóságok.

Tovább

Baranyi: Kubatov úr! Értem én, hogy hergelni kell a tábort ellenem, de egy szemernyi valóságtartalom azért nem ártana a propagandába!

Kubatov Gábor, a Fidesz országos pártigazgatója és alelnöke, ám nem e tisztségei egyikét, hanem Fradi-elnökként szállt bele a hétvégén Baranyi Krisztina ferencvárosi polgármesterbe azzal vádolva őt, hogy “minden támogatást megvont a Fraditól. Eltökélte, hogy kivérezteti a klubot”. nem veszélytelen a fradi-szellemet kiengedni a palackból és a politika szolgálatába állítani, mert ki tudja, visszagyömöszölhető-e, ha szűnik a Kubatov-igény!

Tovább

Botka vs. Kubatov

A Fideszt nagyon zavarja, talán nem is annyira Botka, mint inkább az, hogy van ellenzéki nagyváros, ha összesen egy, akkor is. Képzavarral élve: Szegedre Botkán keresztül vezet az út. A kormányzópárt most a 24.hu értesülése szerint Kubatov Gábor személyében az egyik legerősebb adujával igyekszik tromfolni.

Tovább