Havas Henrik: én ezzel az Orbánnal annak idején együtt néztem meccset a Megyeri úton….

Havas Henrik rendszeresen jelentkezik Facebook-oldalán olyan bejegyzésekkel, amiben egy-egy hír kapcsán eszébe jutó történetet mesél el. Most egy meccs (az, amelyikben az Arsenal megverte a Manchester United-et) indította be a gondolkodót és Nick Hornby-n át Esterházy Péter közbeiktatásával a “kistigrisek” kitérőt említve sima út vezette Orbán Viktorig. Az érdekes eszmefuttatását betűhíven közöljük.

Botlatókövet helyeztek az emberek sokaságát megmentő Tóth Potya István emlékére

Botlatókövet helyeztek el kedden Zuglóban a Ferencváros egykori kiváló játékosára, majd edzőjére, Tóth Potya Istvánra emlékezve, aki a második világháborúban üldözöttek sokaságát mentette meg az elhurcolástól és a haláltól.

Kubatov: reszkess O2 Arena (Prága, London), Lanxess Arena (Köln), Manchester Arena! – … és akkor belelóg a keze az éjjeli edénybe……

Már 2020 júniusában eldőlt, hogy a 2022-es kézilabda Eb-re épülő népligeti multifunkcionális csarnokot a Fradi tulajdonába adja a kormány. Ezt Kubatov Gábor, a klub elnöke is megerősítette, miután Facebook-oldalán is közzétette a hírt. Kedden újra “megkapta” a 100 milliárdos ajcsi Öntől, ami rögvest nagyot növelt a mellényén.