Kutyagazdik! Ötletek arra, hogyan óvhatják meg kedvencüket a szilveszter éjszakai stressztől

December 31-e nem tartozik a kutyák és szerető gazdijaik kedvenc napjai közé. Ilyenkor sokan ünneplik az új év beköszöntét hangos petárda- vagy tűzijáték durrogtatásával, ami egyrészről jó, ámbár veszélyes mulatság a fellövőknek, de stressz-faktor az állatoknak és gazdijaiknak. 7 tippel próbálunk segíteni, a “kármentésben”.

Helló blökik 2.0: a kutyák “krumplija”, avagy 2023-ben az ebek is szavazhatnak?

Emlékeznek? Pont egy évvel ezelőtt pakolta meg járgányát utoljára Orbán Viktor abból a “jól kitalált” kommunikációs okból, hogy demonstrálja: minden élőlény számíthat rá a kerítésen belül és, ha a gyökere ideköti, akkor azon túl is. Na jó, 2022-ben választás volt, viszont most meg gáz van….. “Helló Blökik”!

Délutáni Varga-levezetés Bolhával és az aktuális fotóssal, avagy miért nézzük agyhalottnak a nagyérdeműt?

Sokakra jellemző, de Varga Juditra kiváltképp, hogy az aktuális “brüsszelezés” és “kormánydicsőités” mellett előszeretettel posztoltat közösségi oldala kezelőjével olyan fotókat magáról, ahol elgondolkodva, hangszerébe, vagy egy labdába merülve, esetleg valamit majszolva, magányosan, esetleg családja körében látható. Ilyen alkalmakkor azért képzeljük az idillhez -minimum- az ügyeletes fotóst is, aki megörökíti az utókornak a pillanatot…..

Lesz ott rend! Gárdony polgármestere kukakihelyezés helyett rendelettel támad a kutyásokra

Tóth István, Gárdony fideszes polgármestere nem nagy barátja az állatoknak, viszont igencsak kedveli a rendelettel, közterületfenntartókkal és a lakosok egymásnak ugrasztásával “megoldani” a felvetődő, amúgy egyszerűen megoldható gondokat. Ez utóbbi amúgy felelős városvezetőként a feladata.

Kutyagazdik, figyelem! A cukor káros, a xilit, vagyis a nyírfacukor pedig egyenesen halálos lehet a kedvenceknek!

Egyszer van egy évben karácsony, pont ebből maradnának ki a kedvenc négylábúak – gondolják sokan és nem elégszenek meg az ajándék játékkal, meg a direkt jutalomfalatként kapható nasival, az ünnepi asztalról is jócskán kerül a házikedvenc táljába, vagy csak úgy, a szájába. Ha mi is szeretjük, akkor biztos a kutya is – elven felbuzdulva nincs ez másként a sütik, csokik esetében sem.

Hadházy: ha állva mobiloznak, üljenek le! Tényfeltártak a fiúk és kiderítették, hogy állatorvos vagyok!

A „Pesti Srácok” című propagandalap hatalmas tényfeltáró munka után újabb leleplezésre készül! Ha állva mobiloznak, üljenek le, mielőtt tovább olvasnak, olyan szörnyű a hír: állatokat gyógyítok!