Mol ügyvezető: mindenki csak annyit tankoljon, amennyire szüksége van!

Nem halaszthatják tovább a Mol Dunai Finomítójának tervezett karbantartását, melyet eddig a hatósági ár bevezetése miatt késleltettek – mondta el Ratatics Péter, a Mol hazai operatív működésért felelől ügyvezető igazgatója az Indexnek adott interjúban.

Már csütörtöktől megbénulhat a közösségi közlekedés, és nem az időjárás lesz az oka, hanem a kormány

A kormány Budapestet bűntető akciói elérték az ellehetetlenítés határát. Magyarázkodás van, elfogadható magyarázat nincs. Ha a kormány nem fizeti ki a  minden különösebb indok nélkül visszatartott 12 milliárdos normatívát, a hét második felében leállhat a közösségiközlekedés a fővárosban. 

Köszönjük, Orbán Viktor! – Zala megyei kórházban már nem tud működni a baleseti sebészet

Az  év elején már így írtunk az egészségügy közeljövőjéről: egészségügyi jogviszony bevezetésének első napján leállt az abai szakrendelő és a budapesti Szent Imre Kórházban is rengetegen felállta.  Márciussal jelentős változások léptek életbe az egészségügyben. Ma friss, riasztó hír érkezett Zalából.

Váratlanul leállt a Mátrai Erőmű, de miért? – Itt a válasz

Péntek hajnalban teljesen leállt a Mátrai Erőmű: a Mavir áramtermelési diagramja szerint június 3-án este, 20 óra előtt nem sokkal a két üzemelő kazán közül az egyiket, majd hajnali fél 3-ig a másikat is lekapcsolták a hálózatról, és bár 12 óra körül az egyik egységet megpróbálták visszakapcsolni a hálózatra, ez nem sikerült. Az esettel kapcsolatban semmiféle hivatalos bejelentés, előrejelzés nem volt.