lehallgatás - Városi Kurír

Sorting by

×

Völner ügyvédje kitálal: nem addig ‘a….!

Miután újabb részletek derültek ki a vesztegetés elfogadásával gyanúsított Völner Pál fideszes országgyűlési képviselőt érintő nyomozati iratokból, az államtitkári posztjáról lemondott politikus védője közleményt juttatott el a 24.hu-hoz.

Tovább

Orbánt futni látni, avagy a szeretet jegyében hallgatnak le, drága honfitársam – molyolás az advent jegyében (is)

Itt az advent, a szeretetről szólnak az elkövetkező hetek, béke költözik a lelkekbe, véget ér a háborúskodás. Az ellenzék ugyan ezután is nemzetbiztonsági kockázatot jelent és az önfeladó nemzetért száll síkra, de belátja, hogy a Pegasust szeretetből telepíttette az orbáni csaló rendszer a telefonokra. Rab László szŰrreál összefoglalója a 47-es hétről.

Tovább

Orbán Viktor III/III-as ügyosztálya

Ugye nem hitte senki, hogy Orbán Viktornak nincs meg a saját III/III-as ügyosztálya?! De bizony megvan! A Telex július 18-án, késő délután tette közzé Panyi Szabolcs és Pethő András terjedelmes írását, amelyben a szerzők beszámolnak a magyar kormány által megvásárolt izraeli leselkedési technika működéséről, a célszemélyekről, napjaink III/III-as ügyosztályáról.

Tovább

Juszt László a kormány kémszoftver vásárlásáról

Nem kifizetődő dolog felkerülni Juszt László célszemélyeinek listájára. Ha valaki beküzdi magát a névsorba,  biztos lehet afelől, hogy az egykori televíziós mindig rajta tartja a szemét, és azonnak reagál, ahogy tette most is, azzal a különös képszoftver vásárlással ami kormányunk legújabb hőstette. 

Tovább