Lemondott a főszerkesztő – Az Egészségfejlesztés folyóirat is bekebelezve….

Szia, Uram! Találtam még egy tőlünk független sajtóorgánumot! Kéred? – hangozhatott volna el a felismerés, hogy akad még a Nemzeti Népegészségügyi Központ által kiadott lap, -Egészségfejlesztés folyóirat- ami nem hajlandó egy az egyben behódolni, hanem -Uram, bocsá’- saját gondolatokat, véleményeket közöl -most figyeljenek!- korszerű népegészségügyi ismeretek témában.

Orbán: a magamfajták esetében a rasszizmus ab ovo ki van zárva – Válaszlevél Hegedűs Zsuzsának – Frissítve!

Hegedűs Zsuzsa társadalmi felzárkóztatásért felelős miniszterelnöki megbízott úgy véli, Orbán a Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktábor rendezvényén “tisztán náci” szöveget mondott, amit még a közel 20 éves barátságuk okán sem tud megbocsátani a kormányfőnek, ezért lemondott.

“Szeretném, ha tudnák, hogy milyen szomorúsággal tölt el a világ legjobb állásának feladása, de a sors így hozta” – Lemondott Boris Johnson

Lemondott csütörtökön Boris Johnson a brit Konzervatív Párt vezetői posztjáról. A lépéssel megszűnik Johnson miniszterelnöki tisztsége is, de a kormányfő bejelentette, hogy utódja megválasztásáig ellátja hivatali feladatait.

Lemondott Jakab Péter a Jobbik elnöki posztjáról!

A Jobbik tagsága több mint 70 százalékos többséggel választott meg a párt elnökének május 7-én. Hiába. Mára világossá vált, hogy az új elnökség nem kívánja a tagság útját járni, a szükséges döntések meghozatalához nem biztosítják számomra a többséget, vagyis kivették a kezemből a Jobbik irányítását. Ahhoz, hogy a mozgalom tovább tudjon működni, olyan elnökre van szükség, akivel az elnökség együtt tud dolgozni. Velem nem tud, ezért a mai nappal lemondok a Jobbik elnöki tisztségéről – jelentette be Jakab Péter szerda este a Facebook-oldalán, a rendkívüli választmányi ülés után.

Szijjártó ezt (is) benézte, de itthoni használatra így is jó lesz? Hát nem! Pár kattintás csodákra képes, olvasni meg sokan tudunk…..

Szijjártó Péter -vagy a fidesz kommunikációs csapat- szeme felcsillanhatott, amikor hírét vette, hogy Stefan Löfven svéd miniszterelnök bejelentette, hogy novemberben lemond a kormányfői és a pártelnöki tisztségéről is. Csinálunk belőle egy jó kis alázást, nehogy már büntetlen maradjon, hogy Löfven észrevette, hogy “meztelen a magyar kormány demokráciafelfogása” – gondolhattál és már íródott is az alázás.