Best of 2018 Karácsony

Ha a nagy rohanásban lemaradt volna karácsonyi cikkeinkről, most itt a “best of…”, az összegyűjtött, a termés legjava. Szemezgessen írásaink között! Többek között olyan kiválóságok tisztelték meg oldalunkat nekünk szánt cikkekkel, mint Lendvai Ildikó, Bokros Lajos, Varga Zoltán, de olvashatja Kálmán László nyelvész írását is és nem hiányoznak az ősszállításból publicistáink izgalmas anyagai is sem.

Tovább

Orbán csomagol

Jól van na, nem úgy értem! A kormányfő nem készül itt hagyni népét. Nem a saját motyóját szedi össze: nekünk csomagol. Egyre többet hallani is az „Orbán-csomagról”. A legnaivabb állampolgárok sem hihetik, hogy csupán arról az „Orbán és társa Csomagolástechnikai Kft”-ről van szó, amely a neten azzal hirdeti magát, hogy közel 30 éve van jelen a piacon.

Tovább

Kiszabadulni Orbán és társai halálos csapdájából – Hozzászólás a Trianon-vitához

A Városi Kurír szerkesztősége Trianon-vitát indított, amelyet Bauer Tamás és Lendvai Ildikó párbeszéde nyitott meg a 2020-ra a Kossuth tér közelébe tervezett “nemzeti összetartozás emlékművéről”. De ideje lenne új módon beszélni a románokról, szlovákokról, szerbekről és többi szomszédunkról is!

Tovább