Siófok polgármestere: fizetek, mint egy katonatiszt, pedig én voltam az, akit bemocskoltak

Önnek mit mond az igazságérzete? Ha valaki pert nyer az őt valótlan állításokkal lejárató ellen, akkor kinek kell fizetnie a kereseti és fellebbezési illetéket? Ha azt gondolja, hogy ez egyértelmű, olvassa el, mi történt Lengyel Róberttel, Siófok polgármesterével.

Siófok polgármestere a tűzijáték helyett az ovisétkeztetést támogatja – A „köpcös” tanulhatna Öntől! – kommentelték

Lengyel Róbert, Siófok polgármestere a hazai kormánytrenddel szemben nem titkosította 10 évre, hogy idén nem durrogtatnak el a cirka 2 milliót a városban az augusztus 20-án, helyette az óvodai étkeztetést támogatja az összegből az általa vezetett önkormányzat.

Márki-Zay: keresztény ember nem szavazhat a Fideszre

Az ellenzék közös miniszterelnök-jelöltje szerint keresztény ember nem szavazhat a Fideszre és Orbán Viktor miniszterelnökre, aki az ország ezeréves történelmének legkorruptabb kormányát vezeti.

Már megint Siófok – A bulibárók „díszkertje” a Petőfi-sétány

Siófokkal és annak polgármesterével akinek egyik ikonikus mondata: “én már megjöttem onnét, ahova egyes gazemberek még csak el sem indultak!” már a Városi Kurír is több alkalommal foglalkozott. A város egyik fő gondja, különösen szezonban a Petőfi-sétány bűnözési mutatója.

Siófok polgármestere: „darázsfészekben kotorászok, változtatni fogunk, azt garantálom!”

Dr. Lengyel Róbert, Siófok ellenzéki pártok támogatásával megválasztott polgármestere nem ilyed meg a maga árnyékától. „Eljött az az idő, amikortól majd a tulajdonos, azaz Siófok városa fogja a feltételeket szabni, amikor bérbe adjuk a tulajdonainkat és nem fordítva. Eljött az az idő, amikor a bérlőink tekintetében megszűnnek az egyenlőbbek az egyenlők között, a személyre szabott privilégiumok.” Hogy mi váltotta ki a fenti kifakadást? Olvassa!

Beletörött a NER-bicsak a siófoki vitorláskikötő-bérbeadásba – Csak keményen, polgármesterek!

Mint arról beszámoltunk, a Balatoni Hajózási Zrt. többek között a koronavírus-járvány okozta bevételkiesésre, illetve profiltisztításra hivatkozva kempingek, szálloda és négy kikötő eladása mellett a jachtkikötők bérbe adásából akar pénzhez jutni. Az egyik ilyen a siófoki vitorláskikötö lett volna.