A bukástól rettegő kormány most készül Magyarország történetének talán legnagyobb lenyúlására – véli a főpolgármester

Az állam 35 éves úttendere szembemegy az elmúlt évek szuverenitási, reprivatizációs, a magyar vállalkozásokat helyzetbe hozó folyamataival. A gigantikus koncesszió ugyanakkor beleillik abba a hatalom- és vagyonkimentési folyamatba, amelyet az alapítványosdi, a hosszú távú kinevezések és a ciklusokon átnyúló központosított közbeszerzések jellemeznek – írta le a Karácsony Gergely szerint gigaméretű kormánylenyúlást a Telex.

Tovább

Időszerű képzavar: A kormányközeli kéz mérhetetlen seggével az egyes emberek esti szórakozására is rátelepszik

Kósa Lajos és családja – mint azt eddig is tudtuk – életét és vérét adná a hon jobbításáért. Lali mami disznóhizlaldája után most ismét előtérbe kerül Porkoláb Gyöngyi, – Lali oldalbordája – aki időről-időre feltűnik Debrecen társasági és jótékonysági nagyasszonyaként, akárcsak annak idején a főméltóságú asszony. Persze Lalleréknál ez sem megy prücök nélkül.

Tovább

A tegnap sorosistáiból mára sorosgyűlölők lettek

Nem gondolom, hogy a magyar emberek érdeke az, hogy a szemükbe köpje a nagykállói polgármester, hogy sorosisták, pusztán azért, mert rákérdeznek arra, hova tűnt a csónakázó tóval megspékelt rally pálya, amit elvileg 42 millió forint uniós pályázati pénzből valósítottak meg.

Tovább