Közlekedne a hétvégén Budapesten? – Akkor erről mindenképpen tudnia kell!

Ilyentájt, amikor szinte mindenki azt tervezgeti, hogy kit mivel lep meg karácsonyra és tűvé teszi a legmegfelelőbb cuccért a várost, különösen fontos lehet, hogy „A” pontból „B”-be eljutni ne legyen megugorhatatlan attrakció. Hogy tényleg sikerüljön, nézzen bele, merre lesznek lezárások, terelések Budapesten.

Szombaton Pride – Budapesten, ha közlekedne, így tegye!

Július 23-án, szombat délután rendezik meg a Budapest Pride rendezvényt. A felvonulás a Dráva utca és a Népfürdő utca kereszteződésétől indul, majd az alsó rakparton haladva a Garibaldi utcán át éri el a Szabadság teret. A rendezvény útvonalát lezárják a közúti forgalom elől.

Budapesten közlekedne a hosszú-hétvégén? Fontolja meg, de ha muszáj, itt találja a változásokat, lezárásokat, menekülőutakat stb……

A március 15-ei rendezvények és gyűlések miatt forgalomkorlátozásokra kell számítani a hosszú hétvégén Budapest több kerületében – figyelmeztetett a rendőrség. A lezárások és a megállási tilalom a II., a III., az V., a VI., a VII., a XI. és a XIII. kerületet érinti március 9. és március 17. között. A jelentős budapesti forgalomkorlátozás mellett a MÁV–Volán járatai is másképp járnak majd, de kamionstop is érvényben lesz.

Koronavírus-infó Dél-Koreából: a szépreményű „with corona” – nak vége, ismét távolságtartás, négyes fokozat….

Eugenia S. Lee, Dél-Koreában élő író, újságíró napi rendszerességgel számolt be tavasz óta közösségi oldalán a koronavírus-helyzetről, amit az engedélyével közöltünk. A szép reményű „with corona” – nak vége, ismét távolságtartás, négyes fokozat van, az a legmagasabb, este kilencig tarthat nyitva étterem, kávézó stb. és este tízig, a tanuláshoz való helyek – kezdte beszámolóját a pillanatnyi helyzetről.