Alakul a Petőfi-emlékév demeteri műsorterve: a gurulós Szent István szobrot megálmodó cég 130 közmillióért musicallal készül, de a Lezsák-művek sem tétlenkedik

Aki abban bízott, hogy a 2021-es augusztus 20-i díszfelvonulás felelőse törli szemét-száját és eltűnik a palettáról, az nagyon tévedett. Demeter Szilárd, aki szerint „igenis lehet egy olyan fajta igényszintet beállítani, ami arról szól – anélkül, hogy az én személyes ízlésem ebbe belejátszana –, hogy valami teljesítményt tegyünk le az asztalra”, meglátta bennük a potenciált és újabb megbízást szignált ki rájuk, ezúttal 130.000.000.- forinttal megtámogatva a csapatot.

Read more

NER-polihisztor népnek szánt szellemi tápláléka, avagy Semjén, a KDNP ősz bárdja rigmusából….. és más nagyon drága csacskaságok

Azt már napok óta tudjuk, hogy Mészáros Lőrinc ex neje, Kelemen Beatrix nem csak az ecsetet forgatja, de a szavak mestere is, de arról tud-e a tisztelt olvasó, hogy Semjén Zsolt neve alatt is több könyv jelent meg, sőt rímet is faragott!

Read more

Egy nap, két hír – pillanatfelvétel 2021 Magyarországáról

Minden társadalomban vannak gazdagok és szegények, ez természetes, de az már a regnáló kormány dolga, hogy ne erősítsen rá a megélhetésolló nyitására, hanem igyekezzen csökkenteni a távolságot. Két hírt választottunk napjainkból, amikből kiderül: a jelenleg kormányon lévők nem ennek szellemében dolgoznak.

Read more

Demján forog a sírjában! Lezsák Sándor kapja „irodalom” kategóriában a Prima Primissima díjat!

„A Prima Primissima küldetése, hogy példaképeket állítson a társadalom elé: azokat a kiválóságokat, akiknek teljesítménye, emberi tartása, értékrendje követendő lehet mindannyiunk számára. A díjat 2013-tól kezdve az OTP Bank gondozza és finanszírozza tovább.” Az alkotó megpihent, a gép „NEResen” forog tovább.

Read more

Pin It on Pinterest