Ferkó Dániel, a “riporternek” nevezett Pesti TV-s bocsánatot kért bunkóságáért

Az rendben van, hogy magánemberként valakit kiráz a hideg, ha hitével ellenkező politikai elvet valló emberrel hozza össze a sors, de ha az említett magánembert egy televíziónál alkalmazzák riporteri minőségben, annak kutya kötelessége az öltözőben hagyni utálatát és -ha tudja- szakmai érvkészlettel, megokolt tényekkel “sújtson le áldozatára”. Érdemes megjegyezni Ferkó Dániel nevét, mint olyanét, aki teljesen alkalmatlan e poszt betöltésére. Még akkor is az, ha “munkahelyi elvárás” a bunkóság…

Törpöltek egy jót Márki-Zayék – összeállt a Mindenki Magyarországa Mozgalom

Megtartotta első ülését a Mindenki Magyarországa Mozgalom elnöksége. Az eseményről kiadott közlemény szerint a tagok hisznek abban, hogy egy új politikai kultúrára van szükség, amelyhez minden tisztességes és változást akaró magyar ember csatlakozására számítanak.

Hogy került bomba Felcsútra? Hát úgy, hogy becsempészték!

Köztudott, hogy bombával bármit tenni nem tartozik a szabadlábon maradás fő ismérvei közé. Lukácsi Katalin és Gulyás Balázs  addig törpöltek, amíg rátaláltak arra a robbanni ugyan nem képes, de mégis erre a névre hallgató valamire, és félelmet nem ismerve becsempészték a rendkívül jól őrzött faluba.