Bruck András: egy viszonylag fiatal politikusgeneráció áll szemben patologikus hazudozókkal és kivénhedt tolvajokkal – A kutya neve, Ego

Az egyik állítólag alkalmatlan a feladatára, nem csapatjátékos, az egyéni babérokra tör, ezért jobb azonnal megszabadulni tőle. A másik meg állítólag inkább érdekelt saját pártja további erősítésében, mint a kormányváltásban, ezért minden eszközzel nehezíti az előző dolgát. Írja Bruck András közíró.

Tovább

Ha Orbán nem támogatja a Belarusz elleni lehető legkeményebb szankciókat, akkor….. – Mit lép Orbán és mibe viszi bele Önt?

Hétfőn kora délután indult el Orbán Viktor Brüsszelbe, erről a Facebookon meg is osztott egy képet, amin épp beszáll egy repülőbe. Arról ugyan nem szólt a posztja, de Magyarország miniszterelnöke az Európai Tanács rendkívüli ülésére utazott el, amely a vártnál izgalmasabb lehet a belarusz újságíró letartóztatása miatt.

Tovább

Vidnyánszky Attila kérésére ma reggel Budapestre szállították a Pécsi Nemzeti Színház épületét – Cseri László szerint a világ Orbániában

Cseri László fotóművész barátunk több alkotásával találkozhatott már olvasónk cikkeink illusztrációjaként. A művész egyedi szemszögből, tele iróniával látja Orbánia drámai valóságát.

Tovább