Orbán ilyen peches, vagy újra a honvédségi luxusgéppel repült Rómába?

Ahogy azt megírtuk, Orbán Viktor és felesége, Lévai Anikó kedden Rómába utazott, hogy lerója kegyeletét XVI. Benedek ravatalánál a Szent Péter-bazilikában és, hogy ebédeljenek egyet a főként tengeri fogásairól nevezetes Bussolaban, a környék egyik leghíresebb, legjobbnak tartott vendéglátóhelyén.

Frissítve Matolcsy Ádám helyreigazításával!!! A Matolcsy-gyerek ha nem a budai, akkor a dubai luxuslakásban tengeti…. – Az információért köszönet illeti a kedves feleségét…..

Ahogy arról csütörtökön beszámoltunk, Hadházy Ákos felplankolta egy Instagram-bejegyzés nyomába eredve, hogy Matolcsy Ádám, az MNB-vezér fia abban az 1,3 milliárd forint értékű svábhegyi palotában él (élt), amit a jegybank alapítványa, a Pallas Athéné Geopolitikai Alapítvány vásárolt meg még 2015-ben, nagyrészt a devizatartalék forintosításával szerzett jövedelemből.

Mit és kinek fejleszt az OTP a 30 évre bérelt horvát luxusszigeten? – Orbán már látta, Önt nem érdekelné közelebbről?

Az ominózus sziget közigazgatásilag Rogoznica járáshoz tartozik, és az elérhető adatok szerint állandó lakossága nincs, csak luxusingatlanok, sportpályák és éttermek, valamint néhány volt katonai objektum található rajta. A nagyobb szállásfoglaló oldalakon nem lehet Smokvica Vela szigetre semmilyen szállást sem találni.

Besózzák a Kuplung helyét, épül helyette luxusszálloda – A csókosok oldják meg a bulinegyed-mizériát?

Ha így megy tovább, megoldják a hatalom-közeliek a belvárosi bulinegyed feloldhatatlannak hitt problémáját. Megveszik a házakat, amik helyet adtak a „romlott léháknak”, akik amúgy sem illenek a konzervatív nemzeti kormány „kemény fejébe”.