Havas Henrik: ha én lennék Hajdú Péter, én akár ingyen is mentem volna….

Régen közöltük Havas Henrik egyik kedvenc “megmondóemberünk” gondolatait, pedig ha valaki, ő biztosan azt írja, amit gondol, és amit gondol az mindig érvényes és időszerű. Most az M1-en rendszeresített “1 percesek” egyike nyomán eszébe juttatott történetét írta meg közösségi oldalán a tőle megszokott ironikus felhang kíséretében némi mára érvényes közéleti utalással.

“Ez a nemzetiszínű giccsben előadott interjú kampánybeszédnek is sovány” – reakciók a vasárnapi “rendkívüli Orbánra”

Vasárnap délután kezdete lebegtetni a miniszterelnöki közösségi oldal és csatolt részei, hogy 17 óra magasságában Orbán Viktor kinyilatkoztat. Ők úgy emlegették, hogy “riportot ad az M1-nek, de mint tudjuk, ez a két dolog kiüti egymást! Miután túlvoltunk a szpícsen, jöttek a vélemények a szélrózsa minden irányából. Ezekből szemezgettünk….

Itt a beharangozott “rendkívüli Orbán-interjú”! – Megtudhatja, mivel kel és mivel fekszik a miniszterelnök….

Deák Dániel -a Megafon-kreálmány- ez eseteben is elsőként szólt hozzá a közösségi oldalon beharangozott “nemsokára beszélek”-Orbán-bejelentéshez: “várjuk! Fontos ilyenkor, hogy egy higgadt vezető szóljon az országhoz, miután a baloldal és az agresszív Márki-Zay felelőtlen nyilatkozatokat tett!”. És lőn….!

Vásárhelyi Mária: éjfélkor a tévé előtt ültem és a távkapcsolót nyomogattam….

Éjfélkor a tévé előtt ültem és a távkapcsolót nyomogattam. Először a “nemzetidegen”, “profitorientált”, “gonosz” multi, az RTL Klub éjféli köszöntőjénél időztem egy kicsit, ahol a covid-járvány közel 40 ezer áldozatára, az orvosokra, ápolókra és a járvánnyal küzdő hétköznapi emberekre emlékeztek az elmúlt évből, utána egy fejér megyei kórház egészségügyi dolgozóinak énekkara, fehér ruhában, elénekelte a Himnuszt.

Kórházi ágyon fekvő halottal sokkolt az M1 a Honvéd Kórházból – Hátha megértik végre, akiket érint!

Újra megfeszített küzdelem folyik a kórházak intenzív osztályain a koronavírusos betegek életéért – számolt be az M1 aktuális csatorna péntek este. A Híradó stábja egy olyan kórteremből tudósított, ahol a lélegeztetőgépekre kötött betegek egyike halott volt. Aki ebből nem érti, hogy miért kell beoltatnia magát és betartania az előírt és még meg sem fogalmazott szabályokat, az olyan, mintha öngyilkos akarna lenni és direkt megfertőzni azt, akivel találkozik.

Rákay Philip nem számolta meg, így a szemünkre kellett hagyatkoznunk: cirka 70-en bőszültek fel Gyurcsány ellen!

Rákay számmágus biztosan pár nullát hozzálátott volna a saccolásnál, de a fotók tanulsága alapján nagyjából 70 embert sikerült az utcára hívnia a kormánypártnak a “stop”-kampánnyal és a csapból is folyó gyurcsányozással péntek este.