Hadházy: megnyerheti az ellenzék a választást, de Orbánéknál lesz a kapcsoló – Az Antenna Hungária Zrt. többségi tulajdona is Orbánék emberéhez kerül

Lassan a legnagyobb botrányok is elvesznek a propaganda által keltett zajban. Pedig ez a látszólag ártatlan közlemény is egy óriási disznóságról szól: az állami Antenna Hungária Zrt többségi tulajdona is Orbánék emberéhez kerül. Mit jelent ez?

Read more

Ilyen a boksz: Karácsony beleállt! – szétszedi Máger Andrea tárca nélküli miniszter válaszát

Tovább folytatódik a végtelenül megalázó csatározás, amit az váltott ki, hogy a kormány szemet vetett  a legelesettebbeket, a hajléktalanokat ellátó kórház épültére. Karácsony Gergely  kezdeti bénultság után úgy döntött, hogy beleáll a témába és nem adják az épületet, amelyet így nem tudnak egy tisztázatlan hátterű ingatlanügyletbe beforgatni. A harcot elindító főpolgármesteri levelet mi is közöltük.

Read more

Karácsony Gergely: a fővárosi hajléktalan kórház a helyén marad!

A fővárosi hajléktalan kórház a helyén marad, onnan a járványhelyzet lecsengéséig, illetve addig, ameddig a kormány nem ajánl alkalmas csereingatlant, az ellátottaknak méltó elhelyezést a XIII. kerületi Szabolcs utcai épület helyett, el nem költözik.

Read more

Pin It on Pinterest