Ezt benézte a Magyar Nemzet, vagy…..?

A Magyar Nemzet nem újkeletű lapocska, -legalábbis múltját nézve- hanem országosan megjelenő közéleti, politikai napilap, amit 1938. augusztus 25-én alapítottak és akik közel érzik magukhoz e „nemzethangot”, úgy olvassák, hogy a benne megjelenő hírek, cikkek valósak. Nagy felelősség -lenne- ez az újságkészítőknek, de úgy tűnik, nem mindegyikük érzi magára nézve kötelezőnek, hogy több független forrásból megerősítést nyerjen egy-egy hír valóságalapja.

Jámbor András: „…nem a Magyar Nemzet fogja kapni a fizetésem 30%-át…”

Ma délelőtt megkeresett a Magyar Nemzet, hogy válaszoljak egy olyan kérdésre két órán belül, amire nyilván nem lehet. Én csak remélni tudom, hogy szépen leközlik a teljes választ – tudatta követőivel Jámbor András, a Budapest 6-os számú országgyűlési egyéni választókerületében megválasztott politikus közösségi oldalán.

KGBéla, az „identitás-magyar” Moszkvában lelt új otthonra

Moszkvában él Kovács Béla, a kémügyben elsőfokon felmentett, másodfokon elítélt volt jobbikos EP-képviselő. A pártjában csak KGBélaként emlegetett egykori politikus nem a büntetés elől szökik, hanem az egykori egyetemén oktat nemzetközi kapcsolatokat, ezen kívül családi kapcsolatai is odakötik, mivel a felesége orosz.

„A Magyar Nemzetnek nem tetszik, de nekünk igen!” – Válasz az érzékenyítő programmal kapcsolatos műbalhéra az Illyés gimitől

A Budaörsi Illyés Gyula Gimnázium és SZKI mindig is a nyitott szellemiségéről és a diákok szuverén emberként kezeléséről volt ismert, amellett, hogy igen kiemelkedő eredményeket érnek el az idejárók a tanulmányi és sportversenyeken egyaránt. Reakció a Magyar Nemzet cikkére és Géczy Krisztián alpolgármester felindulására.

Ezt jól benézte a „naprakész” (holnapra-kész) Magyar Nemzet! – De no para, pár kattintás és helyreállt a Gergely-naptár és a Sorosozás fidesz-rendje!

Ezt nem lehet a kánikulára fogni, mert éppen rövid szünetét tartja, sokkal inkább jellemzi a (hol)naprakész kormánylap médiamunkásait és a tényt, hogy előre fel vannak készülve minden rosszra, amit a baloldalról és annak vélt, vagy valós követőiről terjeszteni akarnak.

Minden út Sorosba vezet, avagy Trombitás Kristóf igazsága

Az ATV-n olyan hosszú a rövid reklámszünet, hogy azalatt vidáman meg lehet nősülni, hármasikreket létrehozni és szülni, sőt , azokat is ki lehet házasítani, Így az ember, ha ezek a dolgok már az érdeklődési körén kívül esnek, akárcsak kíváncsiságból is átkapcsolhat a Hír TV-re, ahol a bölcs mosolyú Trombitás Kristóf fogadja műsorvezetőként.

Gábor György: mi a probléma azzal, hogy van (vagy volt) 1 db (azaz egy darab) „ellenzéki” rádió?

Különös hangulatú cikk látott napvilágot a Magyar Nemzet elnevezésű beazonosíthatatlan objektum hasábjain. Egy bizonyos Felföldi Zoltán nevű szerző, se szó, se beszéd, nyilvános cikkben jelentette fel a Dr. Karas Mónika vezette Médiatanácsot. Ez, ebben a tacepaóban – lássuk be – felettébb szokatlan és rendkívül bátor lépésnek számít!