Márki-Zay Péter még mindig macsétával vagdalkozik az elmélyült elemzés helyett

Márki-Zay Péter ahelyett, hogy komolyan elemezné bukása okait, folyatja a sehova sem vezető vagdalkozást, a nagy szavak erdejében, vagy egyszerűen nem akarja elárulni mi vitte rá valójában, hogy ne üljön be a parlamentbe, legutóbbi bejegyzése közösségi oldalán legalábbis erre utal.

Read more

Besza.. behu… ilyet még nempipáltál: focidiplomát lobogtat Erős Gábor a bebukott fideszes országgyűlési képviselőjelölt

Ahogy azt mi is megírtuk, nemrég diploma- és NAV-botrányba keveredett Erős Gábor esztergomi alpolgármester, a Völner Pál eddigi képviselői helyéért indítani szándékozott fideszes jelölt. Erős most néhány nap – gondoljuk- ökölbeszorított aggyal eltöltött gondolkodás után, előjött egy elképzelhetetlenül ostoba, nevetséges és cinikus magyarázattal.

Read more

Ez már nagyon kínos! – Novák Katalin, még mindig igyekszik sikerként bemutatni a bukott varsói találkozót

A szuverenitást megőrizni kívánó vezetők közül találkoztak sokan Varsóban szombaton, és döntöttek arról, szorosabbra fűzik együttműködésüket – mondta Novák Katalin a családokért felelős tárca nélküli miniszter a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában hétfőn.

Read more

Egy kézzel-lábbal tiltakozó interjú Simonka György fideszes, vád alatt álló országgyűlési képviselővel

Ügyvédje óvó tekintetétől kísérve adott interjút a 24.hu-nak a többi között korrupciós bűncselekmények elkövetésével megvádolt Simonka György fideszes országgyűlési képviselő, akivel szemben nyolc és fél év fegyházbüntetés kiszabását indítványozta az ügyészség, és akit Kövér László házelnök kért ki a bírósági tárgyalásáról, hogy voksával támogathassa a kormányt a legutóbbi kétharmados szavazáson.

Read more

Pin It on Pinterest