Szia Urak! Akarjátok a híres-neves magyar gyógyfürdők zászlóshajóit? – Az ex fiúk, mára bácsik karjukra veszik a bevásárlókosarukat?

Lehet, hogy Varga-törvényt szegtünk az “ex” -volt, korábbi- melléknév használatával, de a többi szó rendben lesz, ha mondatba rendezve a tény, amit leírnak aggályos is. Ez egyelőre nem büntetendő, csak az idegen szavak használata, ugyebár? A lényeg, aminek a híre kedden látott napvilágot: a Telex úgy értesült, azzal az indokkal, hogy az amúgy is sanyargatott önkormányzatoknak nincsen elég pénzük a fürdők energiaszámlájára, az állam átvenné őket. Aztán, ha úgy alakul, akár koncesszióba is lehetne majd őket adni őket.

Read more

Magyar György: csődtömeget vett a kormány, de ez nem büntetőjogi kategória

Sikerült egy csődtömeget bevásárolnia a magyar kormánynak, amikor a nemzeti szuverenitás jegyében részesedést szerzett a Vodafone-ban, egy súlyosan veszteséges hírközlési vállalkozásban. Talán csak nem szeretnének belelátni még jobban abba, miről beszélünk egymással? Emiatt – miként a kabinet sok más elhibázott döntése okán is – nincs szerepe a büntetőjognak, hanem csak a polgárok mondhatják ki az ítéletet a következő választáson.

Read more

Mészáros Lőrinc és a “skacok” 2.600 kilométert “zötykölődtek” Marbellára a Puskás Akadémia felkészülőmeccsére

Már megint Marbella? Most nem az Orbánvő és kedves családja kapcsán vetődött fel a spanyol város neve, de a népszerű keresgélős játékban azt mondanánk, hogy “melegszik”. Mészáros Lőrinc és baráti, egyben üzleti köre repülőre pattantak, hogy a helyszínen szotyizzák végig az elképesztően izgalmas felcsúti Puskás Akadémia kontra a német másodosztályban 13. helyen álló Karlsruhe focimeccsét – írta meg a 444.hu.

Read more

Mészáros Lőrinc téli gondolatatai -mert több is van (!) néki- Bödőcs-tolmácsolásban

“….Aki mazochista, annak itt minding minden számítása bejön….” – foglalta össze 2022 Magyarországának irigylésre méltó állapotát Mészáros Lőrinc Bödőcs Tibor száján keresztül. A humorista a néhány napja már csak az ország második leggazdagabb emberének számító egykori gázszerelő és polgármester évzáró gondolatait tolmácsolta sajátos stílusában.

Read more

Ha majd mindent átiratnak más nevére mehet vissza gázszerelőnek – írta egy kommentelő a hírre, hogy a Mészáros részvények zuhanórepülnek

“Ilyen egy államilag létrehozott, felfújt cég, cégcsoport, ha elakadnak a mesterségesen generált források, amiket nem a gazdasági verseny generál.” – írta egy hozzászóló Hadházy Ákos közösségi oldalán megjelent posztjához, amiben arról értekezett, hogy “A Mészáros részvények lassan csak a vécén érnek valamit.”

Read more

Jávor Benedek: még el sem fogadta az EU a magyar Helyreállítási Tervet, már szemérmetlenül lopnak belőle!

A politikus a Helyreállítási Tervben vette észre, hogy Magyarországon annyiért újítana fel egy alföldi vasútszakaszt, amennyiből máshol új, hegyes-völgyes vidéket átszelő szuperexpressz vonalat építenek. A tendert már tavaly megnyerte Orbán pénztárcája, Mészáros. Akkor most érdemes vitatkozni arról, hogy egy bűnszervezet vezeti-e az országot…. – ezzel a kommenttel osztotta meg brüsszeli képviseletének vezetője blogbejegyzését Magyar Bálint közösségi oldalán.

Read more

Pin It on Pinterest