Dúl a szerelem a miniszter-családban – Örvend a népe, ahogy kell

Ilyenkor, karácsony előtt-alatt-után szokás családi idilles fotót megosztani, hogy lássa ország-világ: a családban minden a lehető legnagyobb rendben van. Mindez megfejelve egy névnap-alkalommal, nahát, az mindenképpen címlapra való vigasság a főszereplőknek és a követőtábornak egyaránt. Lázár miniszter közösségi oldalának kezelője eleget is tett ennek a ki nem mondott igénynek.

Read more

Április 30-ig stopos áron lesz hiánycikk az érintett élelmiszer? – A kormány meghosszabbította az élelmiszerárstopot

Meghökkentő élményben volt részem, amikor betértem a megszokott nem kisméretű sarki vegyesbe: közölte az amúgy az unokám hogyléte felől minden esetben kedvesen érdeklődő pénztáros, hogy a lisztből és a tojásból csak 1-et vehetek -szégyellem, de felhalmozóként 2-2 tettem a kosaramba belőlük- és “elkobozta” a megengedett számon felülieket. Erre este mit olvasok az MTI híradásban? Áprilisig ez lesz a módi….

Read more

Gábor György: amikor a tanárokat alázzák, a tanárainkkal együtt a rájuk szoruló gyerekeinkkel is ugyanazt teszik, vagyis valamennyiünkkel

Karácsonyhoz közeledve, advent idején a nemzeti keresztény magyar kormány ismét nyolc gimnáziumi tanárt tett munkanélkülivé, s lökött az utcára. Sem tanár, sem diák, sem oktatás, sem jövő ezeknek nem számít, csak a velejéig korrupt, undort keltő hatalom megfélemlítő, szégyenteljes akciója, s az egyre jobban a falhoz szorított Legfőbb Hadúr ismét elrettentéssel próbálkozó szánalmas dühöngése – írta le véleményét közösségi oldalán Gábor György történész.

Read more

Varga pénzügyér “nekem hisznek, vagy a zsebüknek” – üzenete a nyugdíjasoknak

Varga Mihályra esett a választás, hogy hétfőn este sejtelmes bejegyzésben tudathassa -nyugtatgathassa- az ország “szépkorúival”, hogy annak ellenére, hogy a nyugdíjfizetés után két héttel már sokuknál üres a házipénztár és egy-egy bevásárláskor nem hisznek a szemüknek, hogy az a kis semmiség mekkora hányadát viszi el a havi keretüknek, amit a kosarukba tettek, a kormány -jelentsen ez bárkit-mit is- nem feledkezik meg róluk.

Read more

Nobilis agrárminiszter: kiemelt helyen szerepel a kenyér – Százmilliárdokat ígért, na nem most, …. majd

Csak nem áll le a kormánykommunikáció, ígéretben 700.000 millió -700 milliárd-  forintot szórt ki csak egyetlen ágazatnak. Nem mintha nem férne rá többre is az elképzelhetetlennek tűnő összeg, de tényleg nem tűnik fel azoknak, akik előtt éppen aktuálisan elhúzzák a mézesmadzagot, hogy ők most mennek tönkre, a vásárlóik most nem tudják megvenni a méregdrága termékeket, nem azon a bizonyos “majdkor”.

Read more

Pin It on Pinterest