Varga Zoltán: a „végtelenmajom-tétel” bizonyítása NER-módra!

Ismerik amúgy? Nagyon izgi! Arról szól, ha egy majom korlátlan ideig véletlenszerűen ütögeti egy írógép billentyűit, akkor majdnem biztos, hogy előbb-utóbb összetett és értelmes szöveget is le fog gépelni. Bármit. Akár emberit is. Például William Shakespeare teljes életművét. Ez patent azért, nem? Egy majom. Bármit. Mondjuk, a korlátlan idő azért elég hosszú intervallum, de mégis.

Tovább

Palkovics a kápó?

Az utóbbi napokban sokan csacsognak azon, hogy Palkovics, a miniszter, kiszervezné az MTA kutatóintézeteit az MTA kereteiből. Biztos talál rá még vagy száz magyarázatot. Végső soron bármit meg lehet magyarázni, és kellő hangerővel és sokszor mondva az igazságtartalma is mellékessé válik. Ahogy azt egy német birodalmi propagandaminiszter már bebizonyította.

Tovább

Lázár János fityisze Orbánnak – most akkor mi van…?

Az ex mindenminiszter, jelenleg nemzeti dohányzás-ügyben utazó Lázár János a Makói Városi Televízió vendégeként erősen szembement a kormánykommunikációval és bírálta a rabszolgatörvény megvalósíthatóságát és az MTVA székháznál történtekkel kapcsolatban leszögezte, hogy “egy országgyűlési képviselőt minden körülmények között megillet a tisztelet.”

Tovább

Szijjártó 100%-ot, míg Orbán 90%-ot kapott 2018-as teljesítményéért!

A Magyar Időkben az a rém eredeti ötlet vetődött fel, hogy értékeltetik a regnáló politikusainak teljesítményét. Az ítészek: Kiszelly Zoltán és Deák Dániel. A lényeg, hogy még egyszer nyomatékosíthassák olvasóikban: a lehető legjobb választás volt rájuk szavazni.

Tovább