Sasok egymás közt: Orbán, a csőrmester: maga honnan néz? – A miniszterelnök a Puskásban, amikor még hitt a győzelemben…..

A Ferencváros kettős vereséggel, 0-4-as összesítéssel kiesett az Európa-ligából. A nyolcaddöntő visszavágóján is a német Bayer Leverkusen győzött 2-0-ra, és gyakorlatilag három perc alatt megsemmisítette a Fradi reményeit. Persze erről a meccs előtt a mindent jobban tudó miniszterelnök sem tudhatott, így reményteljesen bohóckodhatott a sípszó előtt….

Read more

De izgi! Orbán miniszterelnök „közönség-felajzás közben” elkeverte a beszédét, de reméljük, délután 3-ra helyreáll a rend

Nem tudni, miért a nagy felhajtás, hiszen aki az elmúlt évben betért egy élelmiszerboltba, az pontosan tudja értékelni 2022-őt. Mit várhat a nép egyszerű gyermeke attól, hogy Orbán Viktor felolvassa előre megírt verzióját? A miniszterelnöki stáb mindent bevet, hogy kíváncsivá tegye a „kerítésen belülieket”, így humorbonbonokkal teletűzdelt klipet is forgattak a főszereplővel.

Read more

Válasz a hazudós miniszterelnöknek – Becsapott kisnyugdíjasunk „eddig, eddig, eddig van”!

Ön szerint idézem: ütnek, vernek, rúgnak, harapnak bennünket”. Megkérdezhetem miniszterelnök, ki a fene bánt, így királyi többesben minket? Tudja, ha nem a kolostorban élné az életét, hanem köztünk, állampolgárok között, akkor nem lennének kényszerképzetei!

Read more

Juhász Péter: miniszterelnök úr, tisztelettel jelzem, ezzel nincs elintézve. Találkozunk 2023-ban

A Fidesz lejárató kampányának öt évvel ezelőtti egyik etapja Juhász Pétert helyezte célkeresztbe. A gusztustalan vád: veri az élettársát. A megszólított akkor facebook oldalán posztolt az ügyben, amiben megígérte: „… hamis állításokkal kapcsolatban eddig is minden sajtóhelyreigazítást megnyertem…..

Read more

Magyar György: itt a miniszterelnök, aki mindenhez is ért

Alkotmányos szokás Magyarországon Orbán Viktor miniszterelnök szerint, hogy a kormányfő az év elején vagy végén nemzetközi sajtótájékoztatót tart. Ez most az esztendő végére esett, és megtudhattuk, hogy a miniszterelnök vezetésével sikerrel lettünk úrrá a legnagyobb válságon, amivel az elmúlt harminc évben szembe kellett néznünk. Ennél sokkal több azonban nem derült ki.

Read more

Na látja miniszterelnök úr, így is lehet!

Talán advent szelleme lehet a ludas, de Orbán Viktor közösségi oldalára sikerült végre olyan propagandavideót feltölteni, ami mellőzi az eddig megszokott hangnemet, egyszerűen emberi. Látszik a miniszterelnökön, hogy nem feszélyezi a felszínen maradás erőszakos szándéka, az erőltetett gesztusoktól is mentes, nem pocskondiázza az ország felét kitevő vele egyet nem értőket, egyszerűen olyan, amilyen egy közszolgának lenni érdemes.

Read more

Szegény miniszterelnökék, nekik sem jutott benzin? – Az Orbán-Szijjártó duó feltalálta magát!

A hír: Orbán Viktor és Szijjártó Péter pénteken a szlovén miniszterelnök, Robert Golob meghívására részt vettek Szlovéniában a Cirkovce–Pince-villamosvezeték építésének befejezése alkalmából tartott ünnepségen – erősítette meg az MTI-nek az erről szóló szlovén sajtóhíreket Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

Read more

Pin It on Pinterest