Szegény Müller Cecília nem tehet róla: nem szűret emlőt a magyar….!

Müller Cecília országos tisztifőorvos szerint az uniós kisemberek 1.700 millió forintnak megfelelő eurojáért vásárolt emlőszűrő buszokat azért nem használja a magyar egészségügy prevenciós céllal, mert kevesen mentek el az első vizsgálatokra.

Müller Cecília érti a csíziót: nő a fertőzöttek száma, tehát nem kell maszkot hordani a szociális intézményekben! – Reméljük nem hallgatnak rá…..

Megváltozott a koronavírus hullámzásának megszokott ritmusa. Sok idő nem telt el a világjárvány kezdete óta, de az elmúlt lassan két és fél évre nagyjából igaz volt, hogy Európában tavasszal-ősszel tetőzött a járvány, a nyár csendesebb volt. A hazai szennyvízadatok azonban azt mutatják, hogy újra támad a vírus. Ehhez képest nemzeti Müller Cecíliánk…..

Méregdrága mammográfiás (emlődaganatot szűrő) busz van, de azt a “dübörgő magyar egészségügy” nem használhatja!

Müller Cecíliáék egy óbudai BKV telep eldugott sarkában tárolják a méregdrágán vásárolt mammográfiás (emlődaganatot szűrő) buszokat. Összesen 1.75 milliárd forintért (!) vásárolták őket, de információim szerint 2019 óta egyetlen vizsgálatot sem végeztek bennük!! Ezt támasztja alá, hogy sem a tizenhét milliárdos összköltségvetésű EU-s projekt honlapján, sem a neten nincs nyoma egyetlen vizsgálatnak sem – hívta fel a figyelmet Hadházy Ákos képviselő közösségi oldalán.

Müller Cecília 3,6 millió forintos „motivációs elismerést” kapott – Hogy mire motiválnák, az nem publikus

A Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) munkatársai összesen 313 millió forint értékű „extra juttatást” kaptak az utóbbi hónapokban. Müller Cecília országos tiszti főorvos ebből 3,6 millió forintos „motivációs elismerést” kapott – derült ki az RTL cikkéből a 10 hónapja kikért közérdekű adatigénylésre hivatkozva. Müller zsebét nem először érte a megtiszteltetés, a koronavírus-járvány kezelésével kapcsolatban 6 milliót kapott.