Tudta? A szabadságot nem kivesszük, hanem kiadják nekünk, vagyis főnökünk elhalaszthatja, megszakíthatja

Ha azt gondolja, hogy mindent megtett a gondtalan nyaralásáért, mert egyeztette szabadságának időpontját, befizette a kiválasztott álomutat, akkor téved. Gondolkodott már azon, hogy mi történik akkor, ha a munkáltatójának a szabadság kiadása után mégis szüksége lenne a Önre? Megteheti-e a munkahelyi vezető, hogy megváltoztatja a szabadsága időpontját?

Tompos: a kommunista diktatúrából több információ érhető el a magyar beruházásról, mint a magyar kormánytól?

Úgy tűnik, a regnáló magyar kormánynál bevett szokás lett akkumulátorgyár-ügyben, hogy az egy munkahely megteremtésére szánt összeg 38.000.000 forint körül mozog. A napokban bejelentett újabb „szerzemény” esetében az adatot Szijjártó Péter bejelentéséből tudjuk, nem úgy, mint a Debrecenbe tervezett (?) gyárnál, ahol a kínai sajtót kellett segítségül hívni a beruházás adatáért.

Orvosi Kamara felméri, hány orvos hajlandó letétbe helyezni a felmondását – Se orvos, se tanár, csak a Fidesz?

A parlament olyan törvénymódosítás elfogadása előtt áll, ami véleményünk szerint súlyosan veszélyezteti a betegbiztonságot, valamint a magyar orvosokra akarja ráterhelni az egészségügyi rendszer továbbra is kijavítatlan hibáit – kezdte a tagjainak kiküldött rendkívüli körlevelét a Magyar Orvosi Kamara a szerdán parlamenti szavazásra kerülő törvény okán.

Orbán a Kossuthon: van aki megérti, van aki nem, de ha belátják, ha nem, ez van!

Eleinte azt hittem, csak lábon lőttünk magunkat, de az európai gazdaság tüdőn lőtte magát, és levegőért kapkod – mondta lesújtóan Orbán Viktor, aki kijelentette: lesznek olyan országok, ahol nem lesz gáz, de Magyarország abba a kategóriába tartozik, ahol lesz, csak nagyon drágán – Orbán miniszterelnök szokásos péntek reggeli interjújában a Kossuth rádiónak adott interjújában.

A munkaerő-kölcsönzés az új kormány-csodafegyver, vagy üzenet a hazai munkavállalónak: ha „problémázol, jön helyetted az ázsiai, aki nem szól vissza”?

Minősített munkaerő-kölcsönzőkön keresztül hozna be az országba még több vendégmunkást a kormány. A szakszervezet szerint inkább azzal kellene foglalkozni: miért állnak tovább a dolgozók tudósított a Népszava.

Palkovics sikerjelentése: megvan az 1 millió + reszli új munkahely

A kormányzás kezdetén 2010-ben célként fogalmazták meg, hogy 10 év alatt 1 millió új munkahely jön létre az országban, ezt sikerült elérni, hiszen míg 2010-ben 3,7 millión dolgoztak Magyarországon, tavaly decemberben ez a szám meghaladta a 4,7 milliót – mondta Palkovics László  innovációs és technológiai miniszter pénteken Ajkán vállalkozói fórumon.