A DK-s szavazó szellemi állapota és a sovány malac tekergős… – nincs bizonyíték Orbán MZP melletti beavatkozására

Két dolog jön le most nekem az MZP mellett triumpháló ellenzéki társaink véleményéből. Az egyik, hogy a szavazás tisztességes volt, nincs bizonyíték Orbán MZP melletti beavatkozására. A másik pedig az, hogy a DK-s szavazók nem tudnak online szavazni, mert nem képesek használni a számítógépet és a mobiltelefont.

Tovább

Legalább már most tudjuk! – MZP-vel az ellenzéki szövetség nagy bajban van

Utolsókból lesznek az elsők, vagy elsőkből az utolsók, de az is lehet, hogy akik utolsók voltak, azok utolsók is maradnak. MZP, az ellenzéki előválasztás még alig három hete is esélytelennek látszó jelöltje mostanság már-már királynak hiszi magát, és olyan hangot üt meg, amely kérdésessé teszi az egész előválasztás sikerét. Anynyira szeretne miniszterelnök(-jelölt) lenni, hogy ellenfeleinek már a legnyersebb mi-nősítésétől sem riad vissza.

Tovább

A Pécsett megfegyelmezett Karácsony Gergő és a damaszkuszi út lehetősége!

Az előválasztás első fordulójának eredménye után MZP és Karácsony gondosan Gyurcsányozik tovább. Ezzel szemben Dobrev Klára közzétette, hogy nem foglalkozik semmilyen pozíció osztogatással, pihen a hétvégén, aztán megy tovább a választókhoz és beszélget velük. A másik két jelöltre még véletlenül se mondott semmi rosszat. Na ez az alapvető különbség a jelöltek között!

Tovább

“Karácsonyék” és az eredendő bűn – a szög a zsákból – Na és Dobrev?

Nem az, hogy nyerni akarnak. Ugyanis az előválasztás első fordulója után a kérdés továbbra is az maradt többek szerint, hogy mennyi ellenzéki szavaz majd Dobrev Klárára, akinek férje Gyurcsány Ferenc és ez egyesek szerint sok embert távol tartana az ellenzéktől? Ezt nyomja a Fidesz és MZP is folyamatosan az embereknek. Bezzeg MZP egy szintetizáló személyiség. Legalább is saját maga szerint.

Tovább