Semjén-vélemény Önről is, ha ellenzéki: “mi az erőszakot akarjuk megszüntetni ők pedig – ennek ürügyén – a családot”

A KDNP politikai nyilatkozatot terjesztett hétfőn az Országgyűlés elé az isztambuli egyezmény ratifikációjának és kötelező hatályának elutasításáról. A kisebbik kormánypárt

Tovább

Hadházy: “Übergáz és vérciki” – A kamukormány kamuállamtitkára egy kamu-ifjúkereszténnyel egy kamuszervezet kamurendezvényén vett részt a hétvégén

A sajtó beszámolt Rácz Zsófia posztjáról, miszerint megkezdte az ifjúság problémáinak megismerését Érpatakon, Nacsa ifjúkádemokratával. Nézzük, hogy sikerült a megismerés.

Tovább

Vágó István: Ha nekem nem tetszik, hogy Orbán családja és haveri köre gazdagodik az európai polgárok adóbefizetéseiből, miért lennék bevándorláspárti?

Vágó István közösségi oldalán bukott ki, amiért a Fidesz-csap mindegyikéből az fröcsög, hogy aki más nézetet vall, mint a központilag ki- és jóváhagyott, az Magyarország ellensége, a vesztére tör és azt szeretné, ha ellenőrizetlen bevándorlók lepnék el az országot. Mit az országot? Egész Európát.

Tovább

Nacsa benne lesz a slamasztikában, ha Soros besokall….

A Fidesz-KDNP szerint Soros György diktálja Brüsszel migrációs politikáját – mondta a kormánypártok nevében a KDNP frakció-szóvivője kedden Budapesten újságíróknak. Ezúttal sem mutatott be a fent említettek egyikére sem bizonyítékot és azért, mert Magyarországon a megvuduzottak nem igénylik, a jog és a morál megkövetelné azt.

Tovább