Kormány, vigyázz! Feleltetés! – A következő tüntetés: december 9-e, MTVA-székház

Több ezren tüntettek szombat délután a Kossuth téren, a Pedagógusok Szakszervezete és a noÁr Mozgalom közös demonstrációján tanárok, szülők, diákok is felszólaltak. Valódi nemzeti konzultációt az oktatásért címmel kezdődött ismét demonstráció Budapesten szombaton délután a pedagógusok és az oktatás jobbá tétele mellett. A megmozdulás a Belügyminisztérium épülete előtt kezdődött, ahol a Pedagógusok Szakszervezetének és a diákoknak a képviselői petíciót adtak át a tárca képviselőinek.

A németek elleni döntetlennel csoportmásodik maradt a magyar válogatott

A magyar labdarúgó-válogatott 1-1-es döntetlent játszott szombaton a német csapattal a Nemzetek Ligája A divíziójának harmadik fordulójában, a Puskás Arénában, ezzel megőrizte csoportjában a második helyet.

Demeter Szilárd: a cigit nem teszem le – ez az egyetlen káros szenvedélyem maradt, muszáj megtartanom, nehogy tökéletes legyek!

Tudják, ki Ő? Demeter Szilárd hivatalosan főigazgató és miniszeri biztos. Hozzá tartozik a PIM, a Nyelvek Háza, a Petőfi Irodalmi Ügynökség, valamint a könnyűzene felvirágoztatása. Ösztöndíjakért felelős számos műfajban: irodalom, könnyűzene, képzőművészet, fotó, tánc, formatervezés, komolyzene. Ja, és nagy bagós!