Szabály, az szabály? – Akkor is, ha embertelen?

Egy hete történt, hogy nem engedte a zsámbéki busz sofőrje felszállni a buszra a kisiskolást, aki a csúszós úton elesett, sáros lett a ruhája. Felettesei azt nyilatkozták, hogy ez az ukáz, ezt kellett tennie a buszvezetőnek. Már akkor felfordult a gyomrom. Úgy tűnik, az emberség vs. szabály csatájában vesztésre áll a jóérzés.

Tovább

Dögölj meg! – búcsúzott az istenfélő 72 éves néni és kisatírozott a fészbukjáról ….

Dögölj meg! Így búcsúzott tőlem a 72 éves néni, majd törölt, letiltott, kisatírozott a fészbukról. Szíve szerint a való életből is kiirtana. Az igénye meglenne rá, csak ugye a lehetőségek! Azoknak van híján. (Bele sem merek gondolni, mi lenne velünk, ha a szükséges készségek meglennének! Micsoda vérfürdő lenne ebben az országban. Kizárólag magyarságvédelmi okokból.)

Tovább

2018 megvédett Magyarországa: ha rosszul vagy, úgy jársz jobban, ha megdöglesz!

2018. szeptember 12.-én Budapesten, az Európai Unió egyik fővárosában, a belvárosban, 2 órára és 51 percre, vagyis 171 percre volt szükség ahhoz, hogy egy mozgásképtelen és a fájdalomtól zokogó, a szükségleteit visszatartani képtelen, 88 éves nénit, aki egész életében becsületesen dolgozott és fizette a TB-t, ellásson egy orvos.

Tovább