„Vitatkoznak” olyasmiről is, amit csak elutasítani volna szabad…

ATV, Nap híre: Orbán veszprémi beszédének Hitlert emlegető részéről társalogtak: „kulturáltan”, „okosan”: mit mondott, miért mondta, kinek mondta – és hát a „politika” ilyen manapság Szerintem napjaink „elemző beszélgetései” ilyenek: a legegyértelműbb esetekben is „vitatkoznak” a teljesen világos elítélés helyett.

Magyar György: az ellenzék az elmúlt 12 évből semmit nem tanult?!

Az ellenzéki pártok gomba módján szaporodnak. Lesz nekünk mindenféle néppártunk, meg Szocialisták és Demokraták nevet viselő szerveződésünk, és akkor mi van? Csak tovább osztódik a NER-t elutasító közösség, ami egyértelműen a Fidesznek kedvez, hiszen a biztos szavazók körében a kormányoldal utcahosszal vezet.

L. Ritók Nóra: csak egy pedagógus vagyok. Nem pedofil, nem bűnöző, nem a nemzet ellensége…..

Sosem gondoltam, hogy ilyen világot élünk majd meg. A hatalomért folytatott játszmák mindent felülírnak. Emberek fordítanak pénzt, időt, és energiát arra, hogy saját érdekeik szerint befolyásoljanak másokat. Embereknek lett ez megélhetése, munkája, ebbe viszik bele azt a szakmaiságukat, és a tudásukkal nem építenek, hanem rombolnak. Hátborzongató módon építik az ellenségképet, hibáztatnak mindenkit, aki nem ért velük egyet

A „parlament” tavaszi ülésszakának első napján – „Úgy beszélnek Ukrajnáról, mintha Magyarországról szólnának”

A „parlament” tavaszi ülésszakának első napján sok, zömmel fideszes ostobaságot és aljasságot hallottam. Mind közül a címben idézettet tartom legcinikusabbnak, legaljasabbnak. Orbán Viktor mondta.

Péterfy Gergely: tegyük fel…..

Péterfy-Novák Éva – Péterfy Gergely íróházaspár jelenleg egy kis umbriai városkában él. Kétlaki életre rendezkedtek be, de a távolság  arra mindenképpen jó, hogy kicsit messzebbről nézzenek rá a hazai politikai viszonyokra. Péterfy Gergely iróniával teli, mélyen elgondolkodtató bejegyzést tett közzé közösségi oldalán az egy éve tartó Putyin agressziója okán kirobbantott háború „születésnapján”.