Miután Szalay-Bobrovniczkyék útilaput kötöttek a talpukra, országjárnak egyet bizonyítandó: mégis számítanak a nyugdíjas katonákra

Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter egy hónapja jelentette be, hogy a “nemzeti megújulás” érdekében a 45 év feletti és 25 éve katonáskodók seperc alatt elküldhetők. Most országjárásba kezdenek…..

Read more

Nyugdíjasok, skera sebtiben a postaládához! – Érkezik az Orbán-JóKor (jókor?)

Még ilyen nehéz időben is gondol a nemzet nyugdíjasaira a nemzet kormánya! Nem vennék a lelkükre, hogy olvasnivaló nélkül maradjon a cirka 1.800.000 szépkorú szavazópolgár, ezért névre-címre szólóan postázták az érintetteknek a JóKor című ingyenes propagandaújságot.

Read more

Tudta? Van ám nálunk Magyar Parlamenti Imacsoport, ami péntekente imareggelizik!

Ha a címben feltett kérdésre „nem” a válasza, akkor jól le van maradva, hiszen 2022 júliusa óta létezik a csoport, akkor jelentette be Kövér László, hogy fideszes és KDNP-s képviselők egy része arról tájékoztatta őt, hogy „megalakult a parlamenti imacsoport”. A csoport működésében volt képviselők és nemzetiségi szószólók is részt vesznek. Kövér László tájékoztatásából az is kiderült, hogy ellenzéki képviselő nem csatlakozott a csoporthoz.

Read more

Most figyeljen: Nyitrai miniszterelnöki megbízott beígérte, hogy az embereket érintő megszorítás nem lesz – Tessen mondani, milyen az, ami nem minket érint?

Nyitrai Zsolt, a kiemelt társadalmi ügyekért felelős miniszterelnöki megbízott a Világgazdaság podcastjában pénteken többek között azt állította, hogy „2022-ben nem lesznek megszorítások, hiába terjesztik ezt az ellenzéki politikusok és szakértők. Ugyanakkor a tervezett költségvetési hiány betartása továbbra is fókuszban van.

Read more

Újabb nemzeti konzultáció a láthatáron! – „Magyarország zöld úton jár!”

Bréking! Magyarország Kormánya ismételten kikéri az állampolgárok véleményét, akik november végéig mondhatják el, mit jelent számukra a környezetvédelem, az újrahasznosítás, az elektromobilitás támogatása, vagy Magyarország zöld területeinek további növelése – kiáltott fel Nyitrai Zsolt miniszterelnöki megbízott.

Read more

Pin It on Pinterest