Válasz a hazudós miniszterelnöknek – Becsapott kisnyugdíjasunk “eddig, eddig, eddig van”!

Ön szerint idézem: ütnek, vernek, rúgnak, harapnak bennünket”. Megkérdezhetem miniszterelnök, ki a fene bánt, így királyi többesben minket? Tudja, ha nem a kolostorban élné az életét, hanem köztünk, állampolgárok között, akkor nem lennének kényszerképzetei!

Lakótárs kereső-nyugdíjasoknak – Dömsödi Gábor ötlete nyomán

Rengeteg alacsony jövedelmű idős ember él olyan, saját tulajdonú ingatlanban, amely az ő igényeihez mérten túl nagy: kirepültek a gyerekek, vagy teljesen egyedül maradt sok plusz szobával. Az alacsony nyugdíj nem csak a lakásfenntartás, hanem a mindennapi kiadások miatt is gondot jelenthet a számukra, miközben lehet, hogy egy vagyonon ülnek – foglalta össze a 2022. Magyarországán élő zömében nyugdíjaskorú emberek problémáját a Pénzcentrum.

A Foodpanda ahol tud, segít! – Állásajánlat 70+-osoknak – De hát őket egyszer már megvédte a leszakadástól az Orbán-kormány, nem?

Félreértés ne essék, nem a Foodpandát akarom kritizálni, ők csak észrevették, hogy Orbán Viktor ispán, vagy éppen most mi, és regnálótársai az oly sokszor emlegetett nyugdíjkiegészítéssel, ami fejenként átlag pár ezres lehet és az sem havonta, nem oldották meg a szépkorúak tömegének kajagondját.