Lidl-fifika: árstopra mennyiségstop! – Ám itt nem álltak meg….

Ahogy arról többször beszámoltunk, Orbán Viktor árstopot jelentett be február 1-i indulással „6+ csirkefarhát termékre”. A bejelentést tett követte, azóta a Magyar közlönyben megjelent a végrehajtási utasítás is megspékelve egy kötelezően kiteendő papirossal, amiből megtudhatja a kedves vásárló, hogy a kormány jóvoltából történt mindez és persze a retorziók sorával, ha nem tartja be azokat a kereskedő.

Lődd ki az egekbe, majd csökkentsd pár forinttal és máris nyomasd: „régóta nem volt arra példa, hogy ilyen olcsón lehessen tankolni” – Brávó kormány!

Hungarikum! Képes beleállni a regnáló kormány abba, hogy médiáján keresztül azt próbálja sugallni a zembereknek, hogy nem az a frankó, amit a pénztárcáján érez, hanem az, amit náluk olvas: az üzemanyag baromi olcsó, most tankolj, magyar! Ekkora fokú cinizmust ezen a héten még nem produkáltak a fidesz-megszólalók és már csütörtök van!

Néhány jó tanács! így döntsd el, hogy mennyit költesz nyári gumira

 A tavasz és a melegebb idő eljövetele sok autótulajdonos számára a téligumi, nyárira  való cseréjét is jelenti, nagyon helyesen. Közülük is sokan szembesülnek ilyenkor a ténnyel, hogy a nyári gumik már nincsenek használható állapotban, azaz eljött az ideje annak, hogy új abroncsokkal lássák el gépjárművüket. Azonban ilyenkor felmerül a kérdés, hogy melyik modellt válasszák, és mennyi pénzt fordítsanak minderre.