SMS-e érkezett!? Ha kínai Sinopharm-ot akar, nosza, foglaljon időpontot!

Nagy változás történt vakcinabeadás terén! Már nem kell összeszorított fogakkal várni, hogy megcsörrenjen a telefon és behívót kapjon oltakozásra, most az az ukáz, hogy csütörtök délutánig kell időpontot foglalniuk azoknak, akik regisztráltak, majd megkapták az értesítést és szeretnének kínai oltást kapni a jövő hét elején.

Tovább

Én lehettem a 2,5 milliomodik beoltott – egy oltópont “margójára”

Oltóponton jártam kedden – immár másodszor. Nem írom le sem a tetthely nevét, sem a címét, végtelenül hálás vagyok az egészségügyi személyzetnek, hogy gondjuk volt rám, örömmel láttam a katonákat sürgölődni és segíteni a műveletben. Egyikük nyomta sokunk kezébe a hozzájárulási nyilatkozatot, amelyet a második oltás mellé is ki kellett tölteni.

Tovább

Mi történhetett Terézvárosban? – Lehúzott redőny várta az oltópontra érkezőket! – Frissítve!

Van abban valami, hogy a temérdek simán lezajlott oltásról kevesebb hírt ad a sajtó, mint a problémás esetekről, de ha jobban belegondolunk, az a normális állapot, ha az időpontra berendelt oltakozó annak rendje és módja szerint beoltatik. Az alábbi eset Budapest belvárosában, Terézvárosban zajlott le vasárnap délután….

Tovább

Hogy mi a kevés, azt én mondom meg! – A védekezés dicsősége és a választás

Minden bizonnyal hiób hír, de azért érdemes megemlíteni: Orbán Viktor és Szijjártó Péter állítólag meghívót kapott a Liszt Ferenc repülőtér protokoll-osztályától, hogy jelenjenek meg a legközelebbi orosz vakcina-szállítmány fogadásán. A hír eredeti forrását sajnos nem sikerült kiderítenünk, ezért véljük a közlést álhírnek.

Tovább