önismeret - Városi Kurír

Sorting by

×

Boldog szeretnél lenni, vagy inkább csak arra vágysz, hogy igazad legyen?

Az önismeret, mint a sikeres élet kulcsa manapság igen népszerű téma. A könyvesboltok polcai terített asztalt kínálnak a számodra, ha könyvekből szeretnél többet megtudni önmagadról. A kérdés már csak az, ebből mennyit vagy hajlandó befogadni és a sajátodnak tekinteni. A komfortzónánk határainak feszegetése nélkül nem számíthatunk valódi változásra, boldogságra. Ha csak addig engedjük be az életünkbe a sok okosságot, amíg kényelmes, csupán egyhelyben topogásra számíthatunk.

Tovább

“9 csillag” módszer, hogy megismerd önmagad! Nézd mi vár rád! A pontossága meg fog lepni!

A “9 csillag” egy régi kínai módszer, amely segít, hogy megismerd önmagad. Különleges szisztéma, ami a numerolóigát és az asztrológiát egyesíti. A “9 csillag” technika megmutatja az erős és a gyenge pontjaidat, ahogy tanácsokat is ad ahhoz, hogy megőrizd az egészséged.

Tovább

Mondd meg, melyik férfi tetszik és mi megmondjuk, milyen vagy!

Közűlünk, nők közül mindenkinek másmilyen típusú férfi tetszik. Van, akinek a gyengéd, van akinek pedig pont az ellentéte, azaz a férfias. Mindannyian tudjuk, hogy az életben nagyon nehéz rátalálni az tökéletes emberre, főleg az eszmei férfira. Ezért filmekben és sorozatokban keressük a szívünknek kedves férfit.

Tovább