Hadházy: ifjú Knézy négy órás hakniért 125 ezret, míg a táboroztató tanár napi 8 ezret ér Makón! – Tanáralázás EU-s pénzből

Úgy tűnik, Hadházy Ákos ahová lép, minimum meghökkentő, több esetben bizonyíthatóan visszaélésbe botlik. A képviselő a héten Makó városának abszurditását vette górcsöve alá.

Tovább

Nem az a gáz Habony Árpád 160 milliós órájával, hogy van neki, hanem, hogy mi vettük!

Tényleg nem az irigység beszél belőlem, évtizedek óta nem hordok órát, hanem a mélységes felháborodás. Azon húztam fel magam, hogy minden bizonnyal, ám bizonyíthatatlan módon Ön, meg Ön és mi mindannyian vettük Habony úrnak a volt vitrinfelügyelőnek -ami az ismert egyetlen rendes munkaköre volt- a többi cuccával együtt.

Tovább

Publicus: legyen egy időszámítás, és lehetőleg a nyári – óraátállítás-ügyben is megoszlunk…..

A Publicus Intézet  a Népszava megbízásából március 22-25 között 1001 fő megkérdezésével készített országos reprezentatív közvéleménykutatásban vizsgálta az emberek véleményét az óraátállításról. Tízből nyolc megkérdezett szerint jobb lenne, ha nem állítanánk át évente kétszer az órát, hanem egy időszámítás lenne hazánkban és Európában.

Tovább

Mekk mester áll a Széll Kálmán téren és ámul mai követőin – ő mesealak, a maiak a valóság!

Gyönyörű látványtervek készültek a Széll Kálmán terv kapcsán, ráment 5,3 milliárd – azaz: 5.300 millió forint és a kiváló tervezőgárda nem számolt azzal az aprósággal, hogy a föld alatt beázhatnak a dolgok. Így ment fuccsba a megépített, de javíthatatlan grandiózus talajba süllyesztett fénysáv.

Tovább