Orbán Gáspár -a miniszterelnök fia- Kárpátia-nótákban otthon van és nem fél használni…..

Orbán Gáspár nem posztolgat a Facebook-on nyakra-főre, legutóbb az abortusz-törvény hozta ki belőle az egyetértő “véleménynyilvánítót”, az, ami kötelezi a várandós anyát, hogy csak magzata szívhangjának meghallgatása után dönthessen az abortusz mellett. Gáspár pénteken újra jelentkezett, most turul-ügyben.

Aradszki képviselő tövig…..: „Magyarországot védik! Köszönjük! Orbán Viktor és fia is a haza szolgálatában!” – Ráhelt férfisovinizmusa okán hagyta ki?

Ez az Aradszki András nagyon képviselő akarhat maradni! Orbán jól választott, amikor belé helyezte bizodalmát, mert aki ilyen fokú szervilitásra képes, attól bármikor bármit kérhet tisztelete tárgya. Ilyen gombnyomogatókra van szükség: nem kérdez, nem gondolkodik, csak cselekszik! Na jó, néha ciki, amit tesz, de a feltétlen lojalitás viszi erre az útra.

Márki-Zay Péter különös mondásai – Az outingolás joga…

Az ellenzéki előválasztás egész időszakban talán Márki-Zay Péter volt az, aki a legtöbbször hágta át nemcsak a jó ízlés, de az általa is annyit emlegetett jó erkölcs határát is. Különös mondatai után nagy csodálkozó szemekkel utasította vissza és minősítette vádaskodóknak azokat, akik erre figyelmeztették.

Márki-Zay beleszállt Orbán Gáspárba – A téma okán egymásnak feszült Vásárhelyi és Juszt is, de hogy jön ide Ceaușescu?

Márki-Zay Péter folytatta az utóbbi időben megkezdett locsogási ámokfutását. Az egyre vállalhatatlanabbul viselkedő önjelölt miniszterelnök-jelölt most valami olyasmibe gyalogolt bele, -Orbán Gáspár intim szférája- amiről ő maga is azt állítja, hogy semmi köze hozzá

Márky-Zay nekiment Orbán Gáspárnak, az esetet Vásárhelyi Mária és Juszt László is “feldolgozta” a maga szempontjai szerint

Márki-Zay Péter folytatta az utóbbi időben megkezdett locsogási ámokfutását. Az egyre vállalhatatlanabbul viselkedő önjelölt miniszterelnök jelölt, most valami olyasmibe gyalogolt bele, -Orbán Gáspár intimszférája- amiről ő maga is azt állítja, hogy semmi köze hozzá, márpedig Karinthytól tudjuk, hogy ha valaki így kezd egy mondatot, annak mindig igaza lesz, legalábbis abban, hogy semmi köze hozzá.

“Áll az alku, Szilárd, Gyula? Csak keményen!” – Fekete-Győr kesztyűt dobott a Németh-Budai tandemnek

Két nap alatt a második fideszes csinovnyik próbál keménykedni velem, miután világossá tettem, hogy Orbán Gáspár brit elitképzését nehogy már mi, tisztességes magyarok fizessük a dúsgazdag édesapja helyett – kezdi Facebook-posztját Fekete-Győr András, a Momentum elnöke.