Novák Katalin megelőzte Orbán Ráhelt – de kik a nyerők a többi kategóriában?

N. Katalin azzal dicsekszik a saját facebook oldalán, pontosabban a @csaladesifjusag oldalon, hogy a Forbes Magazin őt választotta a legbefolyásosabb magyar nőnek. Azt már elfelejtette hozzátenni, hogy a Forbes különböző kategóriákban ismeri el a nők teljesítményét, így van üzlet, média, közélet és kultúra kategória.

Tovább

Nőnap a javából! Tiborczné Orbán Ráhel barcsinőjét megdobtuk 1.000 millióval!

Miután minden rendben zajlik az országban, a beteg srácok mellett a jó magyar anyaföldön alszanak a hozzátartozók a kórházban,már tényleg nincs más rendbe tenni való, mint a turisztikai ügynökség égisze alatt működő Magyar Divat & Design Ügynökség Nonprofit Zrt.-nek átnyomni 1 milliárdot.

Tovább

Herczeg Zoltán: Merjünk kurva nagyot álmodni!

Na ja, igen, rég óta köztudott közgazdasági tétel, hogy egy méregdrága, felújított, budai villában működő iroda (valójában sóhivatal) nagyon sokat lendít egy állami divatügynökség (valójában gittegylet) működésén, hasznosságán, értelmén, csak úgy, mint ha ezt maga a miniszterelnök lánya vezeti.

Tovább

drMáriás: Orbán Ráhel Gustav Klimt műtermében …. – a méltó emlékmű

drMáriás nem először merít ihletet a regnáló rezsim kulcsfiguráiból. Megfestette már a Kánoncsinálókat, melyen mindenki rajta van, aki számít, de Soros György sem maradt ki, aki a Világ Gonosz Uraként megakadályozza a magyar labdarúgás, egészségügy, kortárs művészet és jóformán minden feltámadását.

Tovább

Orbán Ráhelhez köthető divatügynökség Magyarország nevében villogott

Nem újdonság, hogy Orbán Viktor lánya – a Ráhel – amellett, hogy előad az egyetemen, kacsintgat a divatipar felé is. Ez elégnek bizonyult ahhoz, hogy a hozzá köthető ügynökség nyerje el a megtisztelő feladatot, hogy képviselheti Magyarországot a londoni biennálén.

Tovább

Konkrét válasz, egy talán volt, talán nem bejegyzésre

Az interneten a napokban végigsöpört egy egy nyílt levél féle, amit Vajna Tímeának tulajdonítanak. szerintünk a az írás műfaja sokkal inkább fake news mint valódi levél, de akár ez akár az megfogalmaz valamit amit nem szabad válasz nélkül hagyni. Így érezhette ezt Tarcali Emese blogger is.

Tovább