Az a baj, hogy már 12 éve a veszélyek korába léptünk – reagált egy Orbán-követő a miniszterelnök szerdai nagyotmondására

Évindító kormányülésen vett részt a miniszterelnök – derült ki a Facebook-bejegyzéséből. “A veszélyek korába léptünk” – csapott a lecsóba Orbán Viktor, amiből egyértelműen kiderült, idén sem hagy fel álom-kommunikációjával, amire nem sajnálja a mi pénzünket, hiszen a 2023-as évben is milliárdokat szán rá.

Read more

Orbánról -tól- egy sort sem!

A Szabad Pécs szerkesztősége úgy döntött, nem számol be Orbán év végi sajtótájékoztatójáról, ezzel is tiltakozik a kormánynak kellemetlen kérdéseket feltevő orgánumok kizárása ellen. Mindaddig így tesznek, amíg antidemokratikusan választják ki a kormányinfón részt vevő szerkesztőségeket és ameddig a vidéki független sajtót semmibe veszik. “Persze, biztosan lesznek fontos bejelentések és kérdések is, többen közvetítik is, de ezt majd önök megnézik vagy elolvassák máshol…” – írtál bejelentésükkor.

Read more

Perinfalvi Rita: Orbánt Jézushoz hasonlította a leleményes bértollnok

Perinfalvi Rita keresztény teológus Orbán Viktor egyik legelszántabb és legfelkészültebb bírálója ismét rámutatott a lényegére egy gonosz Orbán-blöffnek, közben -sokadszor- ismét leleplezte az áhítattól csepegő vezért a maga szervikis módján propagáló lakájmédiát is. 

Read more

Felkai államtitkár, a szociálisan érzékeny közszolga: a teher mindenkié, húzódjanak összébb a hajléktalanellátók is

Amikor Novák Katalin, az elesettek problémáira oly érzékenynek mondott -Ő ezt állítja magáról- regnáló köztársasági elnök “one zsinor” aláírta az elé rakott szociális törvény módosítását, kevesebb szó esett a másik e témában született rendeletről.

Read more

Pin It on Pinterest