12.7 C
Budapest
2020. október 25. vasárnap

Címke: orbánizmus

orban

A Szijjártó Pétert a napokban lehazugozó oxfordi professzor, ezúttal Lengyelországot óvta keresetlen szavakkal az...

Timothy Garton Ash brit történész, az oxfordi egyetem professzora a napokban, már szinte vérre menő, egymást lehazugozó vitába keveredett - ahogy azt a Városi...
orban

Vajda Mihály:”A falu népe már nem foglalkozik mezőgazdasággal. Utolsó „háziállata” a 132 csatornán sugárzó...

Napjainkban a kormány igyekszik megtörni a Magyar Tudományos Akadémia ellenállását, s "kiszervezni" az akadémiai kutatóintézeteket. Láthatjuk, a Palkovics akadémikus miniszter vezette csapatok semmitől sem riadnak vissza, nem mennek a szomszédba egy "kis" zsarolásért. A mai légkörben talán érdemes lehet olvasóink számára, hogy fogalmazott Vajda Mihály professzor az orbánizmus lényegéről.
Russell Kirk és Marx - analógia

A kádárizmusban Marx, az orbánizmusban Russell Kirk jelenti az ellenállást

Azt gondolom, ez egy kellemesen pontatlan analógia, kellemesen az, mert nem elég pontatlan ahhoz, hogy ne legyen érdemes körbejárni.
Bosch_ reszlet a Pokolbol

Mivel mossák az agyunkat?

Nem hiszem, hogy Orbán agymosása azért olyan sikeres, mert minden tévét, rádiót és újságot maga alá gyűrt.
Orbán

Az Orbán-rezsim már régóta válságban van, mi várható?

A liberális demokráciával kombinált kapitalizmus minden más társadalmi rendszerrel szemben fölényben van, az orbánizmusnak nem lehet pozitív kifutása.

Az orbánizmus egy betegség Európában

Nemcsak Magyarországnak jelentős az április 8-i országgyűlési képviselőválasztás – állapította meg Karácsony Gergely, az MSZP-Párbeszéd miniszterelnök-jelöltje és Christian Kern, az Osztrák Szociáldemokrata Párt (SPÖ)...

Adblocker észlelve! Kérjük, fontolja meg ezen értesítés elolvasását.

Azt észleltük, hogy az AdBlock Plus szoftvert vagy más reklámblokkoló szoftvert használ, amely megakadályozza az oldal teljes betöltését.

Nincsenek reklámcsíkok, Flash-ek, animációk, kellemetlen hangok és felugró hirdetések. Nem használjuk ezeket a bosszantó típusú hirdetéseket!

Pénzre van szükségünk a webhely üzemeltetéséhez, és minden bevételünk az online reklámozásból származik.

Kérjük, adja hozzá a varosikurir.hu webhelyet a hirdetést blokkoló engedélyezési listához, vagy tiltsa le a reklámblokkoló szoftvert.

×