11.1 C
Budapest
2020. október 28. szerda

Címke: öreg

oreg-fiatal

Mit keres a sok “öreg” az utcán? – Megmondom……

Azt gondolhatja a felületes szemlélő, hogy "megőrültek ezek az öregek", hogy nem tudnak otthon maradni, hanem össze-vissza császkálnak városszerte. A dolog nem ilyen egyszerű... Mindenki...
farkashazy-tivadar

Farkasházy Tivadar: ekkora baromról régen hallottam a közoktatásban….

Egy vidéki alapítványi iskola 12 középiskolás tanulója és igazgatónőjük vasárnap Milánóba repült három hetes tanulmányi kirándulásra az EU mobilitási programja, az Erasmus+ keretében. Az igazgatónő...
Kommentelőjét perli a Pesti Srácok - Stefka berágott

Stefka István, amikor még azt vallotta, hogy „a lenini nemzetiségi politika alkalmazása van hivatva...

Stefka István nem volt mindig "Az Öreg". A szocializmus évtizedeiben is újságíróként kereste a kenyerét, amit olyan lelkiismeretesen végzett, hogy áldozatos munkájáért 1982-ben ki is tüntette Horváth...
orban-soros

Soros veszélyes terve: nem lop, hanem ad!

Soros György. Ezt a nevet az elmúlt tíz évben többször hallottuk, olvastuk, mondtuk ki, mint anyánkét, apánkét, gyermekeinkét, bárki másét.
nyugdij

Nyugdíjra várva (mai magyar dráma)

Ebben a nyugdíjdrámában nem a januári nyugdíj kincstári késleltetését, hanem ezen pénzügyi akció nyugdíjasok hangulatára, viselkedésére tett hatását mutatja be a drámaíró, aki jelen esetben RV (Rideg Valóság). Termékeny szerzőnk szikár darabjai többnyire az utcán játszódnak.
fidesz

Kérdezz-felelek fideszül: „Minek nekünk az öreg zsidó? (…) Semmi nem jutott eszünkbe helyette, marad...

Csaba László, Orbán korábbi feltétlen híve és tanácsadója a Népszavában elmesélt egy történetet, ami egy korábbi Fidesz-frakcióülésen hangzott el. Az ülésen Gulyás Gergely főminiszter megkérdezte Orbánt, hogyha a vizes vébé alatt eltűntek az utcáról a Soros-plakátok, akkor utána miért kellett újra teleszórni ezekkel az országot;
classic-car

Hétfőtől tilos behajtani régi, szennyező dízelautókkal …..

Hétfőtől a 22 évesnél idősebb, illetve alacsony környezetvédelmi besorolású jármű kategóriákba tartozó dízel üzemű járművek nem hajthatnak be a Brüsszel Fővárosi Régióba, a tilalmat megszegők 350 euró (mintegy 115 ezer forint) azonnali bírságot kapnak.

Adblocker észlelve! Kérjük, fontolja meg ezen értesítés elolvasását.

Azt észleltük, hogy az AdBlock Plus szoftvert vagy más reklámblokkoló szoftvert használ, amely megakadályozza az oldal teljes betöltését.

Nincsenek reklámcsíkok, Flash-ek, animációk, kellemetlen hangok és felugró hirdetések. Nem használjuk ezeket a bosszantó típusú hirdetéseket!

Pénzre van szükségünk a webhely üzemeltetéséhez, és minden bevételünk az online reklámozásból származik.

Kérjük, adja hozzá a varosikurir.hu webhelyet a hirdetést blokkoló engedélyezési listához, vagy tiltsa le a reklámblokkoló szoftvert.

×