14.5 C
Budapest
2020. október 31. szombat

Címke: orrszarvú

elnok

Taroltak a jelöltek: esélyes öszvér, népszerű orrszarvú, diadalmas lábhintőpor

0
Szilveszter táján eszünkbe juthat, hogy az állatbarát emberiség olykor egészen meglepő vicceket is kieszel kedvenceivel.
orbanagy

Az orrszarvú agya ugyan kicsi, de politikai ambíciója nem hiányzik!

0
A bíróság nemrégiben úgy döntött, hogy a Kétfarkú Kutya Párt helyi szervezete nem sértette meg a Szentendre város címerében látható birka személyiségi jogait. A pártszervezetet az önkormányzat jelentette fel, miután az a logóján a bárány helyett egy kétfarkú kutyával használta a címert.
- Hirdetés -
orrszarvu

Lendvai Ildikó: A Nemzet Orrszarvúja

0
Azért az elég snassz, hogy eddig nem volt nemzeti címerállatunk. A németeknek bezzeg ott van a sas, más országoknak oroszlán, griffmadár, miegyéb. Most viszont végre esély mutatkozik e méltatlan helyzet megváltoztatására.

Adblocker észlelve! Kérjük, fontolja meg ezen értesítés elolvasását.

Azt észleltük, hogy az AdBlock Plus szoftvert vagy más reklámblokkoló szoftvert használ, amely megakadályozza az oldal teljes betöltését.

Nincsenek reklámcsíkok, Flash-ek, animációk, kellemetlen hangok és felugró hirdetések. Nem használjuk ezeket a bosszantó típusú hirdetéseket!

Pénzre van szükségünk a webhely üzemeltetéséhez, és minden bevételünk az online reklámozásból származik.

Kérjük, adja hozzá a varosikurir.hu webhelyet a hirdetést blokkoló engedélyezési listához, vagy tiltsa le a reklámblokkoló szoftvert.

×