Elek István, Orbán volt tanácsadója nekiment Oszkó Péternek, Bajnai egykori pénzügyminiszterének

Azt hiszem sokak nevében mondhatom, hogy  alig vártunk, a demokrácia kicsi ünnepét, az előválasztást, most azonban szeretnénk ha mihamarabb vége lenne, mert egyes szereplők összerondították hallatlan gőgjükkel és hatalomvágyukkal. Az alábbiakban említett két szereplő Elek István és Oszkó Péter nem ilyen, ám őket is belekavarta  meglepő indulatuk ebbe a nem várt ócska rángatózásba.

Tovább

Respect, Oszkó Péter!

Oszkó Péter saját bevallása szerint “indulatos ember”, ezért történhetett meg, hogy egy kommentvitában nem hozzáilló jelzőkkel illette Márki-Zay Pétert, és mint européer közéleti szereplő, az indulat múltával közösségi oldalán kért elnézést azoktól, akiket megbántott, vagy felháborított hozzászólásával. Le a kalappal, ezt így kell!

Tovább

Oszkó Péter egykori pénzügyminiszter is odavágott a Karácsony-Márki-Zay duónak – Mit hoz a második forduló?

Egyre elkeserítőbb helyzetbe navigálja az egész ellenzéki előválasztást Karácsony Gergely és Márki-Zay Péter közel sem erkölcsös kapálózása a választói akarat ellen, amely első helyre sorolta a miniszterelnök-jelöltek elsőkörös versenyében Dobrev Kárát. Ezzel a problémával foglalkozik Oszkó Péter írása is.

Tovább

Hadházy: vajon Orbán Ráhel, Guller Zoltán vagy Oszkó Péter kérte az országos kéktúra módosítását?

“Vajon Orbán Ráhel, Guller Zoltán vagy Oszkó Péter kérte az országos kéktúra furcsa módosítását? Balatonhenyén jelentősen módosították az ország egyik legrégebbi túraútvonalát. Így az ezentúl diszkréten elkerüli azt a grandiózus új kastélyt (plusz mulatópajtát, fürdőházat és tiszttartó házakat, mert ezek is épültek a kastély körül)….”

Tovább