13.6 C
Budapest
2020. október 27. kedd

Címke: Papp

szlavik-gyorfi-papp

Dr. Szlávik, Győrfi és Dr. Papp 368 ezerért/óra tart ismeretterjesztő előadást a Covid-19-ről –...

Még mondja valaki, hogy a Covid-19-nek nincs meglovagolható oldala! Egy magyar vállalkozás úgy döntött, hogy szakmájukban "jó nevek" részvételével végig haknizza az ország településeit...
papp-laszlo-loki

Polgármester úr! a Loki nem egy zsemle!

Normális ember még egy zsemlét sem vesz meg anélkül, hogy nem tudja, az mennyibe is kerül, nemhogy egy komplett focicsapatot! Papp László, Debrecen fideszes polgármestere...
Kósa Lajosra újabban rossz hatással van a kamera - ha meglátja, menekül

Kósa a Columbo-gyilkosságokkal magyarázta Debrecen 600 milliárdját

"Nem tudni pontosan, mire kap 600 milliárd forint fejlesztési pénzt Debrecen" - legalábbis ezt állítja a debreciner.hu. A portál munkatársai nem találják a hivatalos...
Debrecen

A „Fidesz-erősbázis” Debrecen bejelentkezett az atlétikai vb. megrendezésére

Papp László debreceni polgármester szerdán konzultált Palkovics László miniszterrel arról, hogy amennyiben Budapest nem kíván élni bizonyos lehetőséggel, úgy Debrecen nyitott erre. Bizonyos lehetőség...
cenzura

A debreceni szélsőjobbos képviselő cenzori szerepben, következik a könyvégetés?

Elérte a kultúrharc Debrecent is. Ady, Tóth Árpád, Szabó Magda és még hosszasan sorolhatnám, hogy milyen nagyságok fémjelezték a Kálvinista Róma kulturális életét.
pisi

A magyar nemzeti közmédia működését tényleg zavarja egy pisilni akaró politikusnő?

Mi is történt valójában? Két országgyűlési lépviselő "benyomult - bement - az MTVA székházának aulájába, leültek és várták, hogy az azt vezető közszolga lefáradjon és átvegyen tőlük egy papirost. Mindeközben a telefonjukkal közvetítették a rém titkosan ki-be járkáló emberek össztűzében a várakozás feszült óráit.
bator

Papp Dánielre várva…. – és kimerészkedett! Az MTVA vezére szóba állt Széllel és Hadházyval,...

Hétfőn visszatért a közmédia épületébe Szél Bernadett és Hadházy Ákos, ahol legutóbb azért jártak, hogy a rabszolgatörvény okán kipattant ellenzéki tüntetéssorozat folyamán megfogalmazott öt pontból álló ellenzéki követeléseket adásban is beolvastassák. Mint emlékezetes, akkor nem jártak sikerrel, sőt erőszakkal távolították el az MTVA székházából a két független országgyűlési képviselőt.

Adblocker észlelve! Kérjük, fontolja meg ezen értesítés elolvasását.

Azt észleltük, hogy az AdBlock Plus szoftvert vagy más reklámblokkoló szoftvert használ, amely megakadályozza az oldal teljes betöltését.

Nincsenek reklámcsíkok, Flash-ek, animációk, kellemetlen hangok és felugró hirdetések. Nem használjuk ezeket a bosszantó típusú hirdetéseket!

Pénzre van szükségünk a webhely üzemeltetéséhez, és minden bevételünk az online reklámozásból származik.

Kérjük, adja hozzá a varosikurir.hu webhelyet a hirdetést blokkoló engedélyezési listához, vagy tiltsa le a reklámblokkoló szoftvert.

×