Parászka Boróka: nem gondoltam volna, hogy Gyurcsányt fogom idézni, de kénytelen vagyok, hogy elmagyarázzam…..

“Nem bontjuk le a kerítést. Maradjon. Mert nagyon sokan ezt hiszik biztonságuk garanciájának. Akkor legyen. Bármeddig. Nincs helye racionális érvelésnek. Nincs rá szükség. Ha kerítés kell, legyen!” – soha a büdös rohadt életbe nem gondoltam volna, hogy Gyurcsányt fogom idézni. De kénytelen vagyok, hogy elmagyarázzam:

Tovább

Parászka Boróka górcső alá vette a botrányt kiváltó Népszava cikket

A legújabb sajtóbotrányról amelyet egy vállalhatatlan Népszava cikk robbantott ki és ami  nem csillapodik éppen ellenkezőleg elsők között, ha nem legelsőként tájékoztattuk olvasóinkat. Most, lássuk annak a Parászka Borókának a közösségi oldalán kifejtett gondolatait, aki az évek során már többször bebizonyította, hogy hibátlan az erkölcsi iránytűje. 

Tovább

Dobrev Klára valóban Elena Ceaușescu reinkarnációja lenne?

A kormánymédia, a lehető legesztelenebb és tegyük hozzá mocskosabb össztüzet zúdítja az ellenzéki előválasztásra bejelentkezett miniszterelnök jelölt jelöltekre. Karácsony Gergelynek és Dobrev Klárának képletesen szólva már a kávéscsészéjükből kikandikáló kiskanál is egy lehallgató készülék antennája, és ha még így se találnak érdemleges infót a lejáratásra, akkor kitalálnak valami eget-verőt. Legutóbb Dobrev Klárát hasonlították Elena Ceaușescuhoz. Erre érkezett a gyors és akár válasznak is  beillő tanulmánycikk Parászka Borókátók a Romániában élő publicistától.

Tovább

Ön a 494., vagy a 495. lesz? – Minden 495. magyar állampolgár Covid-áldozat 2021 Magyarországán

A covid: rendszerbetegség. Egyetlen intézkedés, önmagában nem oldja meg, nem enyhíti a következményeit, nem állítja meg. A covid bizonyítványt állít ki arról, hogy működik az egészségügyi-rendszer, hogy működik a jogi szabályozás és számonkérés, a társadalomszervezés és a társadalmi együttműködés, szociális érzékenység – írta közösségi oldalán Parászka Boróka újságíró.

Tovább