Erzsébetvárosban változik a parkolás – A döntés szigorúnak látszik, de nem az! – szerintük

Döntött a VII. kerületi képviselő-testület: Erzsébetvárosban háztartásonként legfeljebb két autóra járhat majd lakossági parkolási kedvezmény – az első marad minden háztartás számára ingyenes – tudtuk meg a a Színes Erzsébetváros közösségi oldal bejegyzéséből.

Read more

Parkolás, te baromi drága! – Szeptembertől jön az új parkolási rend Budapesten

Közlöny van róla: az eddigi, 27 féle parkolási zóna helyett átlátható, négy zónából álló egységes parkolási rendszert vezetnek be szeptember 5-től (hétfőtől) Budapesten. A főváros területén négy zónát jelöltek ki és hogy bonyolultabb legyen a dolog, a zónák nem követik a kerülethatárokat.

Read more

Rab László: a Rózsaszín Párduc nyaral

Szlovéniában időzöm, nem csak azért, mert egykori zalaegerszegi népszabisként ismerem a terepet. Mindig is vonzott a kis ország, melynek mindössze 2,1 millió lakosa van és mesés tájaival elvarázsolt. Megmutattam annak idején a nagy gyerekeimnek, most pedig megmutatom a kisebbeknek is. Rab László szŰrreálja a 27-es héten.

Read more

A Xl. kerületben parkol? – Ezentúl több helyen és mélyebben kell zsebbe nyúlnia!

Újabb példa arra, hogy a kormány megszorító ötleteit az oly sokszor emlegetett és mindettől “megvédett” lakosok fizetik meg: három ütemben bővül az újbudai fizetős övezet, ezáltal megszűnik az ingyenes parkolás az Infopark környékén, illetve a Gellért-hegy lábánál.

Read more

Pin It on Pinterest